Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνδρομητικές υπηρεσίες κόμβου - Νέες υπηρεσίες - Αναβάθμιση προσωπικής βιβλιοθήκης.

Συνδρομητικές υπηρεσίες κόμβου -  Φορολογικό αρχείο νόμων και αποφάσεων .

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του κόμβου, προβήκαμε σε αναβάθμιση της προσωπικής βιβλιοθήκης που κάθε συνδρομητής μπορεί ν έχει στον κόμβο.

Τι είναι η προσωπική βιβλιοθήκη;

η προσωπική βιβλιοθήκη είναι μια υπηρεσία η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε  οποιαδήποτε πληροφορία του κόμβου  (απόφαση, αρθρο, είδηση κλπ) .
Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε αρχεία, αλλά και να προσθέσετε πληροφορίες εκτός κόμβου από άλλες πηγές (άρθρα).

Οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να προστεθούν σε κατηγορίες και υποκατηγορίες που εσείς δημιουργείτε , χωρίς περιορισμό.

Τι προστέθηκε/βελτιώθηκε

Από σήμερα είναι δυνατή η προσθήκη στην Προσωπική σας βιβλιοθήκη, όλων των παραγράφων των νόμων που βρίσκονται στον κόμβο.
Κάθε παράγραφος προστίθεται στην βιβλιοθήκη σας ως σύνδεσμος, και έτσι έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τα περιεχόμενα της κάθε παραγράφου κωδικοποιημένα (όπως ισχύουν με τις τελευταίες αλλαγές ).

Μια επίσης σημαντική αλλαγή έγινε και στον τομέα της λειτουργικότητας των κατηγοριών.
Πλέον με το πάτημα του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού έχετε πρόσβαση σε μία σειρά από άμεσες ενέργειες επάνω στις κατηγορίες που έχετε δημιουργήσει.
-Δημιουργία υποκατηγορίας (create)
-Μετονομασία (rename)
-Διαγραφή (delete)
-Μετακίνηση (drag and drop)

'Ετσι η δημιουργία κατηγοριών γίνεται παιχνιδάκι, και σας δίνεται η δυνατότητα  να δημιουργήσετε ένα "δέντρο" με κατηγορίες και υποκατηγορίες όπως εσείς τις θέλετε.Υπενθυμίζουμε επίσης στους συναδέλφους ότι το φορολογικό αρχείο των συνδρομητικών υπηρεσιών , είναι το μοναδικό στην Ελλάδα το οποίο περιέχει κωδικοποίηση σε επίπεδο παραγράφου, σε πάνω από 100 νόμους και Προεδρικά διατάγματα.

Μερικές από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που περιέχονται ΜΟΝΟ στο φορολογικό αρχείο του κόμβου είναι:


 • Δυνατότητα Εκτύπωσης των αποφάσεων/Εγκυκλίων του κόμβου με παραθέσεις σε όλα τα σημεία που έχουν αναφορές σε άρθρα και παραγράφους νόμων. Το εργαλείο αυτό σας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστείτε πλήρως το κείμενο της κάθε απόφασης χωρίς να ανατρέχετε στις παραπομπές άρθρων και παραγράφων που περιέχει.


 • Δυνατότητα προβολής ιστορικότητας (τρίμηνο εξάμηνο έτος κλπ) όλων των σχετικών αποφάσεων/ άρθρων/εγγράφων/νομολογίας, σε όλους του κωδικοποιημένους νόμους. Για να βρίσκεται εύκολα όλες τις ερμηνευτικές αποφάσεις των άρθρων χωρίς να ψάχνετε στην πληθώρα των αποφάσεων που βρίσκονται σε κάθε νόμο.


 • Δυνατότητα προβολής όλων των σχετικών διατάξεων (νόμων / προεδρικών διατ/των) ανά άρθρο κωδικοποιημένου νόμου.


 • Δυνατότητα προβολής όλου του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των νόμων σε μια σελίδα. (Αναλυτικός κατάλογος με τους νόμους, τα άρθρα και τις παραγράφους που έχουν τροποποιηθεί από τη δημοσίευση του νόμου μέχρι σήμερα.)


 • Δυνατότητα προβολής των αλλαγών που έγιναν μετά από κάθε κωδικοποίηση σε οποιοδήποτε νόμο. Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να δείτε κατευθείαν στην οθόνη σας τις αλλαγές που έγιναν σε κάθε κωδικοποιημένο νόμο, μετά την έκδοση ενός νέου νόμου. Κατά την προβολή των αλλαγών έχετε την δυνατότητα με το πρωτοποριακό εργαλείο σύγκρισης του κόμβου να δείτε το κείμενο που τυχόν αφαιρέθηκε, ή το κείμενο που προστέθηκε στον νόμο το οποίο μελετάτε, χωρίς να χρειάζεται να διαβάζετε ολόκληρα τα άρθρα του νόμου. Η ανωτέρω δυνατότητα έχει επεκταθεί όχι μόνο στον τελευταίο νόμο αλλά στους 6 τελευταίους νόμους που τυχόν κωδικοποιούν τον νόμο που μελετάτε .


 • Δυνατότητα σύγκρισης των διατάξεων των νόμων σε επίπεδο παραγράφων. Η δυνατότητα αυτή σας δείχνει ακριβώς τις διαφορές πάνω στο κείμενο των παραγράφων που έχουν κωδικοποιηθεί από νόμο σε νόμο.


Περισσότερα για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου κι το φορολογικό αρχείο μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά video που θα περιγράφουν αναλυτικά όλες τις δυνατότητες των συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου.

Παράδειγμα διάρθρωσης κατηγοριών  προσωπικής βιβλιοθήκης.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 3, 2012 9:54 π.μ. | Reply
Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι με όρεξη και διάθεση για νέα πράγματα.Μπράβο για άλλη μία φορά.Είστε μπροστά πάντα.Ευχαριστούμε πολύ.
image description PantelisCh | Απριλίου 3, 2012 12:04 μ.μ. | Reply
Α Ψ Ο Γ Ο !!! Συγχαρητήρια!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο