Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μείωση φόρων και νέα φορολογική κλίμακα - Καταργούνται φοροαπαλλαγές, έρχονται κοινωνικά επιδόματα - Αντικειμενικά κριτήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες - Ενας φόρος για τα ακίνητα - Φόρος 20% στις επιχειρήσεις

Στο βασικό σκελετό του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος συμφώνησαν τα κόμματα που μετέχουν στο διάλογο για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
 
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση για το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα στην οποία μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Μανούσος Ντουκάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΓΠΣ κ. Χάρης Θεοχάρης αποφασίσθηκαν 25 αλλαγές - τομές στη φορολογία.
 
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με το ΦΠΑ, η φορολόγηση του εισοδήματος από ενοίκια, η ενοποίηση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και η φορολόγηση των τόκων κεφαλαίου.
 
Ακόμη, αποφασίσθηκε η απλοποίηση του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων, η σταδιακή αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, η απλοποίηση της φορολογικής κλίμακας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών, η επανεξέταση φοροαπαλλαγών και η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων.
 
Πάντως, τα εν λόγω μέτρα δεν κρίνονται δημοσιονομικά ουδέτερα από την τρόικα η οποία ενδεχομένως να εκφράσει αντιρρήσεις για πολλά από αυτά.

Πιο Αναλυτικά:

-Νέα φορολογική κλίμακα με μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 45% στο 40% για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, διατήρηση του αφορολογήτου ορίου στις 5.000 ευρώ, μείωση των φορολογικών κλιμακίων από οκτώ σε πέντε με τους εξής συντελεστές:

- μηδενικός για εισόδημα έως 5.000 ευρώ.

- 10% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 5.001 έως 10.000 ευρώ.

- 20% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 10.001 έως 30.000 ευρώ.

- 30% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 30.001 έως 60.000 ευρώ.

- 40% για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ.

Για τις επιχειρήσεις προτείνεται καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή 20% για όλα τα νομικά πρόσωπα με μείωση του φόρου που επιβάλλεται στα μερίσματα από 25% σε 20%. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα θα αναφέρεται ότι ο φορολογικός συντελεστής, μπορεί να μειωθεί στο 15%, εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια (η οικονομία να έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις να έχουν επιστρέψει σε κερδοφορία κλπ).

Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και των ειδικών «προνομιακών» καθεστώτων με την πρόβλεψη αντικατάστασή τους από κοινωνικά επιδόματα που θα χορηγούνται στους οικονομικά ασθενέστερους με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Για παράδειγμα, θα καταργηθούν οι φοροεκπτώσεις για τις ιατρικές δαπάνες και θα δοθούν επιδόματα κοινωνικού χαρακτήρα για ιατρικές υπηρεσίες σε όσους το έχουν ανάγκη.

Δεν προβλέπεται μείωση των συντελεστών ΦΠΑ. Ούτε η καθιέρωση ενιαίου συντελεστή παρά την... επιμονή της τρόικας.

Στο πόρισμα θα υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες αναφορά στην προοπτική μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ (1% κατά έτος) εφόσον επιτυγχάνονται οι ετήσιοι στόχοι είσπραξης εσόδων από ΦΠΑ.

Επίσης διατηρείται μέχρι νεωτέρας το καθεστώς των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και καταργείται ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων.

Προωθείται ένας ενιαίος φόρος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων ο οποίος θα αντικαταστήσει το 2013 το έκτακτο τέλος που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Παράλληλα θα υπάρξει και ένα τέλος υπέρ της τοπικής αυτοδιοίκησης στο οποίο θα ενσωματωθούν όλοι οι δημοτικοί φόροι.
Επίσης προτείνεται η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών τιμών γεγονός που θα οδηγήσει σε αυξήσεις τιμών στις περισσότερες περιοχές.
Όταν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων συγκλίνουν με τις αγοραίες είναι εξαιρετικά πιθανό να καταργηθεί ο φόρος μεταβίβασης των ακινήτων και να επιβληθεί φόρος επί της υπεραξίας που θα έχει αποκτήσει το ακίνητο που μεταβιβάζεται.
Πιο αναλυτικά στο πόρισμα που προέκυψε από τον διάλογο για το φορολογικό περιέχεται η πρόταση για ενοποίηση των φόρων οι οποίοι βαρύνουν τα ακίνητα.
Έτσι ένας φόρος θα αντικαταστήσει το ειδικό τέλος ακινήτων που επιβάλλεται σήμερα μέσω της ΔΕΗ αλλά και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και τα έσοδα του θα κατευθύνονται στα κρατικά ταμεία. Επιπρόσθετα υπάρχει πρόβλεψη για ένα τέλος το οποίο θα ενσωματώνει όλους του δημοτικούς φόρους και θα εισπράττεται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εξάλλου δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών τιμών στο τέλος Ιουνίου όπως προβλέπεται άλλωστε και στο νέο μνημόνιο. «Πιλότος» θα αποτελέσει η βάση δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος που ενημερώνεται με στοιχεία συναλλαγών από τις εμπορικές τράπεζες. Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών θα συνοδευτεί με μείωση των συντελεστών φόρου μεταβίβασης στα μέσα επίπεδα της Ε.Ε. ή με την επιβολή φόρου υπεραξίας.


Μετά τις εκλογές αναμένεται να υπάρξουν μετά από διάλογο οι τελικές νομοθετικές ρυθμίσεις επί των προτάσεων που κατέθεσε η επιτροπή και για τις οποίες έχει ενημερωθεί το αρμόδιο τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας.

Πηγή Ημερησία - 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 1:34 π.μ. | Reply
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! έλεος ρε!!! πασόκοι ετοιμαστείτε για πολύ ξύλο
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 1:28 π.μ. | Reply
Νομίζω έφτασε η ώρα το σάιτ να βγάλει αυτό το χέβεν του παραδείσου και να αφήσει μόνο το ταξ.
image description Μούφας | Μαρτίου 30, 2012 1:00 π.μ. | Reply
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ PC ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ XHAMSTER.
image description ELEMENTAL | Μαρτίου 30, 2012 6:49 π.μ. | Reply
Έμπνευση, γνωση και αντίληψη της πραγματικότητας, επιτέλους φως στο τούνελ . Ένα μεγάλο μπράβο, απο τη μια θεαματική αντιμετώπιση των προβλημάτων στην άλλη. Αλλα για να προσφέρω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το τεράστιο έργο του Υ.Ο θα τους συνοψίσω το νομοσχέδιο σε μια σειρά . Επιβάλουμε και νέους φόρους γιατί ως γνωστο όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα.
Βαθύτατα συγκινημένος.
image description jim1970 | Μαρτίου 30, 2012 8:20 π.μ. | Reply
ρε σεις έλεος... η μόνη μείωση που βλέπω είναι για τα εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ...
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:50 π.μ. | Reply
γιατι παντα ολεσ οι αλλαγεσ εθναι υπερ αυτων που εχουν υψηλα εισοδηαματ και κατα των μικρων αραγε?θα μειωσουν τουσ συντελεστεσ για τα μεγαλα εισοδημα θα τουσ αυξησουν για τα μικρα. παντα την πληρωνουν αυτοι με τα λιγα
image description Άκυρος | Μαρτίου 30, 2012 9:28 π.μ. | Reply
Μείωση 5% στα εισοδήματα άνω των 60.000 και αύξηση στα μεσαία εισοδήματα!

NICE!!!! Συνεχίστε έτσι!
image description Άκυρος | Μαρτίου 30, 2012 9:29 π.μ. | Reply
Μείωση 5% στα εισοδήματα άνω των 60.000 και αύξηση στα μεσαία εισοδήματα!

NICE!!!! Συνεχίστε έτσι!
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | Μαρτίου 30, 2012 9:03 π.μ. | Reply
ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ .

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ ( ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟ ....
ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...) ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ
ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!! ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟ.
ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ
ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΑΤΕ . ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ . ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ .
ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:42 π.μ. | Reply
ωραίος τίτλος.. μείωση φόρων.. καταργήτε το 45%
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:06 π.μ. | Reply
ΟΥΑΑΑΟΥΥΥ. ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΌ. ΣΩΘΗΚΑΜΕ
.
image description ΑΓΡΙΟΣ | Μαρτίου 31, 2012 12:10 μ.μ. | Reply
Εχουν καταλάβει ότι δεν αντιδρούμε και συνεχώς μας ξεζουμίζουν αίσχος .....
αίσχος και πάλι αίσχος .Ρε πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να τους μαυρίσουμε τους ελεεινούς δεν έχουν το Θεό τους.ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 3000 ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ 5000 ΑΝ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΣΤΑ ......................
image description MPLEK | Μαρτίου 30, 2012 9:00 π.μ. | Reply
δηλ και οι ατομικές με οριζόντιο φόρο 20% που ε;ίχε γραφτεί και παλότερα (πριν λίγους μήνες) στον Τύπο;;;;
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:49 π.μ. | Reply
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ........ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!!!!!!!!!!
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:10 π.μ. | Reply
κανονικα πρεπει να βαλουν αφορολογητο στα εισοδηματα πανω απο 60.000.....ελεος
image description ASMANIDIS | Μαρτίου 30, 2012 9:13 π.μ. | Reply
60.000 + αφορολογητο
30.000 - 60.000 10%
10.000 - 30.000 20%
5.000 - 10.000 30%
0.00 - 5.000 40%
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ....ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!!!!
image description ΣΠΥΡΟΣ | Μαρτίου 30, 2012 9:09 π.μ. | Reply
Έτσι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή με το να βάζουν χαμηλούς φόρους στους πλούσιους.
image description geo | Μαρτίου 30, 2012 10:21 π.μ. | Reply
ΜΕ 75.000 ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΛΞΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3000 ΦΟΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 10:02 π.μ. | Reply
θα πάρω τηλεφωνα όλους τους πελάτες μου να τους πώ τα χαρμόσυνα!είναι όλοι τους υπερπλούσιοι και θα με σηκώσουν στα χέρια ως ή'ρωα που θα μαθουν πρώτοι από εμένα ότι για τα εκκατομύρια ευρώ που δηλώνουν και βγάζουν θα τους χαριστεί ένα 5% από τον φόρο!εμ εγώ που με πληρώνουν όλοι στην ώρα τους και δηλώνω 300000 το χρόνο (λίγο πάνω από το όριο της φτώχειας) δεν χαίρομαι.ΠΑΕΙ ΤΟ 45!!!40%%%%%%%%%%%%!!!!!!!δεν ειχα ψηφισει ποτε πασοκ αλλά τώρα θα παει δαγκωτό!
υγ τον κώδικα πάλι θα τον καταργήσουν;δεν τον κατήργησαν ερυσι και πρόπερσι και [παραπρόπερσι;
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 11:21 π.μ. | Reply
θα φυγουμε μεταναστες . . . Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα . Οι τυποι ειναι τρελοι .
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 11:46 π.μ. | Reply
ΜΕ 12000 ΠΛΗΡΩΝΑ 700Ε
ΜΕ 12000 ΠΛΗΡΩΝΩ 900Ε ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30% ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ!!!
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 11:44 π.μ. | Reply
ΜΕ 75000Ε ΠΛΗΡΩΝΑ 22420 ΦΟΡΟ ΜΕ 75000ΠΛΗΡΩΝΩ 19500 ΦΟΡΟ
ΔΗΛΑΔΗ 15%ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!
image description TRELOS | Μαρτίου 30, 2012 12:17 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ... ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ????? ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 1:39 μ.μ. | Reply
Περιμένω τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές.Εκεί δυστυχώς φοβάμαι οτι θα φανεί ο ακρωτηριασμός ολων των Ελλήνων, δινονοντάς τους μεγάλα ποσοστά και το δικαίωμα να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους! Πόσο θα θελα να εχω άδικο!
image description ΑΡΗΣ.Τ | Μαρτίου 30, 2012 1:24 μ.μ. | Reply
Περιμένω τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές.Εκεί δυστυχώς φοβάμαι οτι θα φανεί ο ακρωτηριασμός ολων των Ελλήνων, δινονοντάς τους μεγάλα ποσοστά και το δικαίωμα να συνεχίσουν τα εγκλήματα τους! Πόσο θα θελα να εχω άδικο!
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 1:02 μ.μ. | Reply
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 2:39 μ.μ. | Reply
Ψηφίστε ψηφίστε. τον βενιζέλεο του ελέους τον αρχηγό σας. Ψηφίστε. Γατάκια
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 4:19 μ.μ. | Reply
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ
image description ΑΓΡΙΟΣ | Μαρτίου 31, 2012 1:46 μ.μ. | Reply
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΜΕ
20% ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ........ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ........ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ 3000000 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ .......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ.................................................
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο