Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Συμφωνούν ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ για το νέο φορολογικό

Στο βασικό σκελετό του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος συμφώνησαν τα κόμματα που μετέχουν στο διάλογο για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
 
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση για το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα στην οποία μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Μανούσος Ντουκάκης και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΓΠΣ κ. Χάρης Θεοχάρης αποφασίσθηκαν 25 αλλαγές - τομές στη φορολογία.
 
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με το ΦΠΑ, η φορολόγηση του εισοδήματος από ενοίκια, η ενοποίηση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας και η φορολόγηση των τόκων κεφαλαίου.
 
Ακόμη, αποφασίσθηκε η απλοποίηση του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων, η σταδιακή αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, η απλοποίηση της φορολογικής κλίμακας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών, η επανεξέταση φοροαπαλλαγών και η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων.
 
Πάντως, τα εν λόγω μέτρα δεν κρίνονται δημοσιονομικά ουδέτερα από την τρόικα η οποία ενδεχομένως να εκφράσει αντιρρήσεις για πολλά από αυτά.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 1:54 π.μ. | Reply
ά στο διάολο... πρωτοφανές....
image description gkazan | Μαρτίου 30, 2012 6:47 π.μ. | Reply
Βιάζεται η μπουμπού που μπήκε τελευταία στην Βουλή να βάλει την υπογραφή της σε νομοσχέδιο πριν τις εκλογές... Να δει τι θα της "βάλουμε" μετά τις εκλογές. Κρεμάλες, παλούκωμα και δημόσια προβολή όλων μέχρι να σαπίσουν τα πτώματά τους... Και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα στα σχολεία με θέμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 1821 έως σήμερα..
image description GEORGE | Μαρτίου 30, 2012 9:34 π.μ. | Reply
Μακάρι ο Μανούσος να δείξει έργο για το καλό του κλάδου - και του μπουρδ@λου οικονομικού συστήματος (και κυρίως για να συγκεντρώσει ψήφους).....Μπού χαχαχα
Ριμάδι σύστημα, καταραμένη διαπλοκή.....
image description doctor | Μαρτίου 30, 2012 11:30 π.μ. | Reply
Μπράβο Μανούσο. Μετά τις εκλογές το ΔΗΠΕΘΕ-ΛΑΟΣ θα είναι ένα από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Μία φούσκα που ευτυχώς έσκασε. Στα τσακίδια...
image description ΓΙΩΡΓΟΣ Κ | Απριλίου 2, 2012 6:01 μ.μ. | Reply

Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; (Γ. ΣΟΥΡΗΣ 1853 1919 )
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο