Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ψηφίσθηκε επί της αρχής ο «Κανονισμός Ασφάλισης ΙΚΑ – ΕΤΑΜ»

Επίσπευση της διαδικασίας ζήτησε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης

 Με τη θετική γνώμη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ψηφίστηκε επί της αρχής στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τον «Κανονισμό Ασφάλισης ΙΚΑ – ΕΤΑΜ».
 
Ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης ζήτησε επίσπευση της διαδικασίας αιτιολογώντας ότι το νομοσχέδιο έχει επείγοντα χαρακτήρα διότι περιλαμβάνει ρυθμίσεις δεσμευτικές ως προς τις υποχρεώσεις της χώρας μας στους εταίρους.
 
Τις  ρυθμίσεις που προβλέπει το νομοσχέδιο μπορείτε να τις δείτε εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:23 π.μ. | Reply
σε πολλά ασφαλιστικά ταμεία υπάρχει στελέχωση από πρώην κοματόσκυλα ,που αρχικά μπήκαν στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) και μετα βρέθηκαν είτε ΙΚΑ είτε αλλού. Τώρα ο κοσμάκης θα συνεχίσει να ελέγχεται και να πληρώνει τέτοια άτομα?
image description Your Name | Μαρτίου 30, 2012 9:58 π.μ. | Reply
τι λέτε ρε,η υποβολή ΑΠΔ ανα μήνα είναι δέσμευση προς τους εταίρους για μαλά@@@@@ μας έχετε περάσει;
image description Your Name | Απριλίου 3, 2012 4:28 μ.μ. | Reply
Μέσα σε πέντε ημέρες η εξόφληση των εισφορών στο ΙΚΑ ???
Εδώ ο εργοδότης δεν θα έχει προλάβει να πληρώσει τους μισθούς στο προσωπικό,το ΙΚΑ θα πληρώσει???
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο