Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δωρεάν σεμινάριο από την Ένωση Αποφοίτων Ο.Π.Α. (πρώην ΑΣΟΕΕ) για την φορολογία εισοδήματος και τα νέα τεκμήρια

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΕΕ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:
«ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ»

Στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων, και με βασικό γνώμονα την ενημέρωση των μελών της, αλλά και των φοιτητών γενικότερα, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει σεμινάριο με αντικείμενο:

«Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και νέα τεκμήρια».

Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε μετά από αίτημα μελών της Ένωσης, καθώς οι αλλαγές που έχουν επέλθει στη φορολογία εισοδήματος και τα τεκμήρια, θεωρούνται σύνθετες και εισάγουν καινοτομίες, οι οποίες ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες. 

Κύριος ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Φοροτεχνικός - Συγγραφέας κ. Χρ. Μελάς, μαζί με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, συνεπικουρούμενοι από τα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Πληροφορίες: 
κ. Αγ. Παναγάκος, 210 3311310 – 6947303890 
κ. Παν. Οικονόμου, 6936058111
κ. Παντ.Μπουνέλο,  6944396430
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description gkazan | Μαρτίου 29, 2012 12:22 μ.μ. | Reply
Έχω να πατήσω στην ΑΣΟΕΕ από τότε που πήρα το πτυχίο μου... Περνώντας με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο απ' έξω, είδα το χάλι και την κατάντια του πανεπιστημίου μου την τελευταία δεκαετία. Απλά αναρωτιέσαι αν έχουμε τόσους μαύρους φοιτητές από το Erasmus ή μήπως έχει μπει νέο εισαγωγικό μάθημα στο υπαίθριο λιανεμπόριο χωρίς έναρξη επαγγέλματος... Κρίμα
image description ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ | Μαρτίου 29, 2012 10:04 μ.μ. | Reply
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΤΟ 1983 ΤΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΕΧΩ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ,ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ ΒΡΩ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο