Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εγκρίθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΑΝ

Εγκρίθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΑΝ

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης ψήφισης του ν/σχ η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι πέραν των υποχρεώσεών μας έναντι των εταίρων η κατάσταση στην χώρα και η πυκνότητα των γεγονότων δεν επιτρέπουν ούτε μία μέρα καθυστέρησης.

Με τη στήριξη των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εγκρίθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων από τις Επιτροπές Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

 Το νομοθέτημα θα εισαχθεί την Παρασκευή για δεύτερη ανάγνωση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές και από την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια ως επείγον. Υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης ψήφισης του ν/σχ η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι πέραν των υποχρεώσεών μας έναντι των εταίρων η κατάσταση στην χώρα και η πυκνότητα των γεγονότων δεν επιτρέπουν ούτε μία μέρα καθυστέρησης.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο