Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Ενημέρωσης λαθών της Περιουσιακής Εικόνας (Ε9) έτους 2009/2010

Η επεξεργασία των στοιχείων έχει γίνει σύμφωνα με τις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων και τυχόν ελλείψεις μπορεί να οφείλονται είτε στην υπηρεσία είτε στον υπόχρεο.

Πληκτρολογώντας το ΑΦΜ του ο κάθε υπόχρεος μπορεί να δει εάν στην περιουσιακή του κατάσταση για τα οικονομικά έτη 2009-2010 υπάρχουν λάθη και χρειάζεται να γίνει διόρθωση για να αποσταλεί σωστό το ΕΤΑΚ των ανωτέρω ετών
   
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν λάθη ο ενδιαφερόμενος θα λάβει  το παρακάτω μήνυμα
"Σύμφωνα με τον τελευταίο έλεγχο δεν προκύπτουν ελλείψεις για την περιουσιακή σας εικόνα την 1/1/2009 και την 1/1/2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην υπηρεσία μας. Παρά ταύτα εφόσον επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε/τροποποιήσετε την ορθότητά της για τα έτη αυτά μπείτε εδώ"

Σε περίπτωση που υπάρχουν λάθη το μήνυμα είναι το εξής:
"Σύμφωνα με τον τελευταίο έλεγχο προκύπτουν ελλείψεις για την περιουσιακή σας εικόνα την 1/1/2010. Σε περίπτωση που έχετε επισκεφτεί την εφαρμογή και προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις αγνοήστε το παρόν διαφορετικά μπείτε εδώ για τη διόρθωση της εικόνας σας και την οριστικοποίηση της για τα επόμενα έτη. "

Σχετικός σύνδεσμος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS PATELIS | Μαρτίου 29, 2012 2:10 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ "ΧΑΒΑ" ΤΟΥΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ.
* ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ 41 ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ Ε9 - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ.
* ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΤΑΚ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
* ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΜΑΙL ΣΤΗΝ ΓΓΠΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΤΙΠΟΤΕ"
* Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΝΕΙ...ΛΕΦΤΑ.
* ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ?
* ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ
* ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ε9 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ"
* ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ 600.000 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ Ε9 ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 1.900.000 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΟΝΤΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ, ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ "ΦΩΝΗ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ (ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ) ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΦΕΕ Ή Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ: ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Γ.Σ. Ή ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (ΕΣΤΩ ΕΚΔΡΟΜΗ) ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΠΟΦΕΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ : TA MEΛΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
* ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
* ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
* ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ (ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤ΄ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ (ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ) ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ"
* ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ-12.

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΠΑΤΕΛΗΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.


Ν.ΠΑΤΕΛΗΣ
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 5:20 μ.μ. | Reply
Οταν θα πάρουν δρόμο οι "εφοριακοί" και τα τσιράκια τους απο τα πόδια μας, που αντι να κανουν δουλειά που τους πληρώνουμε καθονται να βγαζουν πελατακια δυσφημιζοντας τους μαλ***κες λογιστες που βαζουν υπογραφες και σφραγιδες, τοτε μονο μπορουμε να μιλαμε για κλάδο. ΟΣΟ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΛΑΔΟΣ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΜΕ 20 ευρώ (διαφημίζονται με φειγ-βολαν) τηρηση βιβλίων που ερχονται και στα τρίβουν στα μουτρα οι πελατες σου, κλάδος δεν υπαρχει. Αλλα εμεις (οι λογιστες οχι εξαρτημενοι μισθωτοί) δεν μπογιατίζουμε τοίχους. Υπογράφουμε και ρισκάρουμε την ελευθερία και την άδειά μας για πράξεις άλλων, την ίδια στιγμή που οι μάγκες κρύβονται και στέλνουν ό,τι γουστάρουν απ όπου γουστάρουν.
ΤΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ I.P. ADDRESS (Φυσική διεύθυνση) και μετά ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της λαθρολογιστείας κύριοι. Αρκετά ανεχτήκαμε, δε νομίζετε; Υποχρεωτική υπογραφή σε ΟΛΑ τα έγγραφα λογιστηρίου, σε όλες τις κατηγορίες, σε κάθε συναλλαγή. Απαγόρευση της "αυτο-τήρησης" και της απάτης όπου αυτά που εσείς μελετάτε τρεις μήνες τα υπογράφει "εγω ο ίδιος" ο περιπτεράς και ο μανάβης, αχρηστεύοντας τα πτυχία σας. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Είμαστε λογιστές, ΔΕΝ κάνουμε το δικηγόρο, το μπογιατζή ή το γιατρό, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ οι δικηγοροι, οι μπογιατζήδες και οι ....γιατροί να ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. Και πρώτοι πρώτοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που έχουν μετατρέψει τα λογιστήρια των Δήμων σε ιδιωτικά γραφεία εξυπηρέτησης πελατών με το αζημίωτο. ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ??? ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ (ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ).
image description PRESJOHN | Μαρτίου 29, 2012 4:15 π.μ. | Reply
Συνάδελφε Νίκο,παρά το προχωρημένο της ώρας,διαβάζοντας την δημοσίευση σου,θεώρησα σκόπιμο να σχολιάσω για να σου εκφράσω προσωπικά σε σένα
την συμπαράσταση μου στο δύσκολο έργο σου ως Γ.Γ. της ΠΟΦΕΕ,γιατί πράγματι γνωρίζω απο τα "μέσα"τις πολλές δυσκολίες ενός Δευτεροβάθμιου οργά-
νου που είναι η ΠΟΦΕΕ.Συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο του κειμένου σου,
ιδιαίτερα στο αρχικό μέρος του.Σχετικά με την κριτική όλων μας στην ΠΟΦΕΕ,πιστεύω να κατανοείς την δικαιολογημένη αγανάκτηση μας με όλο
αυτό το μπάχαλο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά χωρίς να φταίμε και χωρίς να αμοιβόμαστε όπως πρέπει.Πιστεύω και εσύ να μην είσαι ικανοποιημένος απο την δραστική και δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας και της χώρας μας εκ μέρους της ΠΟΦΕΕ.Εαν η Ομοσπονδία μας αλλάξει
"ρότα"και ο καπετάνιος αποφασίσει να πάει το πλοίο μας κόντρα στον άνεμο,τότε να είσαι σίγουρος ότι όλο το πλήρωμα θα είναι δίπλα σας,για να πιάσουμε λιμάνι και όχι να πέσουμε στα βράχια που μας οδηγεί το Υπουργείο
"ναυτιλίας" μέ λάθος πυξίδες και χάρτες.Καλό κουράγιο.Φιλικά.Γιάννης Βούκας.
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 7:28 π.μ. | Reply
Χα!Χα!Χα!. 1 μέρα πριν απο τη λήξη της προθεσμίας....
image description LOGRALLI | Μαρτίου 29, 2012 7:14 π.μ. | Reply
για γέλια και για κλάματα είμαστε!!! αυτό είναι το υπουργείο μας !!! να το χαιρόμαστε!!!! και εις αλλα με υγεία!!!! πρέπει να μάθουν ότι το φιλότιμό μας κάποια στιγμή θα τελειώσει , τότε να τους δω!!!!
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 8:01 π.μ. | Reply
Κύριε Πατέλη,σίγουρα το να μετέχει κάποιος και να αγωνίζεται μέσα από ένα σύλλογο αποτελεί προσφορά για τον κλάδο του και είναι κατ αρχάς σεβαστή η όποια προσφορά.Είναι όμως δυνατόν η λύση στο συγκεκριμένο ας πούμε πρόβλημα να είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά συνάδελφος να αγωνίζεται μόνος του να κάνει ή να μην κάνει τις διορθώσεις,είναι σήμερα εύκολο να πεις όχι αρνούμαι να σου κάνω τις διορθώσεις και ας είσαι από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει να με πληρώνουν?Δεν θα έπρεπε να αντιδρούμε λίγο πιο δυναμικά όλοι μαζί,πχ να απεργήσουμε αν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ασυνενοησίας η επικοινωνία που έχετε με το υπουργείο?
Νομίζω πως αυτός είναι ο ρόλος και αυτό περιμένουν να δουν οι συνάδελφοι από το σύλλογο που τους εκπροσωπεί,και δεν μας παρηγορεί καθόλου το γεγονός πως αντιμετωπίζεται παρόμοια προβλήματα και εσείς ...μάλλον μας θλίβει θα έλεγα...
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 8:50 π.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΣΤΟ TAXISNET ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΩΡΑ ΤΟ TAXHEAVEN ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...
image description ΓΙΩΤΗΣ | Μαρτίου 29, 2012 8:07 π.μ. | Reply
μολις το παιξουν σαν ειδηση ο παπαδακης και το δελτιο του μεγα κρυφτητε λογιστακοι....τρεξτε να γλυτωσετε.......θα μας την πεσουν κανονικα να κανουμε τις διορθωσεις....πεμπτη παρασκευη και πιθανον κανα 2-3 μερες ακομα αναλογα με τον αν εχει δουλεια τοε9 αν δεν εχει θα τι κλεισουνε.
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 9:28 π.μ. | Reply
Συνάδελφε έχεις δίκαιο. Και αν το συνδυάσουμε με όσα γράφει παραπάνω ο Νίκος Πατέλης, βλέπω να υπάρχει ένα κλίμα φοβίας και τρομοκράτησης του κλάδου μας, για να μπορέσει το κράτος να ρίξει την ευθύνη σε μας, για όσα λάθη (είναι το λιγώτερο που μπορώ να γράψω) έχουν κάνει οι υπάλληλοι και το σύστημά του. Συνεπώς ας μας δώσει μια κατεύθυνση το κεντρικό μας όργανο και ας αφήσουμε στην άκρη το "ψηφίστε άλλους για να σας κάνουν καλύτερα τη δουλειά σας."
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 9:01 π.μ. | Reply
ta neyra mou
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 9:44 π.μ. | Reply
ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ. ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΦΆΕΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΈΞΑΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ.
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 10:24 π.μ. | Reply
μπορει καποιος συναδελφος να με βοηθησει στο πως γινεται η διορθωση λανθασμενου ε9 , που εχει σταλει ηλεκτρονικως?
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 10:01 π.μ. | Reply
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 10:47 π.μ. | Reply
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ Ε9 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ , ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ..... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ......................
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 5:19 μ.μ. | Reply
τοσο το καλύτερο για σένα. εκτύπωσε την σελίδα που τα βρισκει ολα ενταξει και κρατα την για οταν θα σε φωναξουν...
image description gkazan | Μαρτίου 29, 2012 10:15 π.μ. | Reply
Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Γιατί σκάμε και εμείς και οι φορολογούμενοι, εάν τα κωθώνια του Υ.Ο. στείλουν λανθασμένο ΕΤΑΚ; Όταν μας έρθει το λανθασμένο ΕΤΑΚ, θα πάρουμε ο καθένας μας τις απεσταλμένες δηλώσεις των προηγουμένων ετών, θα τους τις τρίψουμε στα μούτρα τους και δεν θα πληρώσουμε τίποτα πριν τα διορθώσουν.... Αφήνω δε το γεγονός οτι μπορούμε να τους καταγγείλουμε για παράβαση και μη εκτέλεση καθήκοντος, εμείς (λογιστές & φορολογούμενοι) είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αυτοί αν ξύνουν τα @@ τους ή δίνουν σε φιλαράκια τους μιζαδόρικα την δουλειά, δεν μας αφορά, να κόψουν το λαιμό τους και να μην εκβιάζουν με διλλήματα "Πρώτα το πληρώνεις, μετά το διορθώνεις"... Είπαμε: ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ στις 29/4 ή 6/5 ή 13/5... Είναι η τελευταία ευκαιρία να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ εκείνοι για όσα προκάλεσαν στον κόσμο. Υ.Γ. Παρακαλούνται οι κουφιοκέφαλοι κάθε ηλικίας, που θα ψηφίσουν ΜΠΑΤΣΟΚ και ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, επειδή είναι της αντίληψης "Τι να κάνουμε, αφού δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε" ή "Παιδάκι μου, αν μου κόψουν την συνταξούλα μου ή το ρεύμα, τι θα κάνω;" ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΣΟΥΝ την εκλογική τους υποχρέωση... γιατί πολύ απλά, θα πεθάνουν ή θα τους πεθάνουν σύντομα, αλλά οι υπόλοιποι θα το πληρώσουμε ακριβά και για καμιά δυό γενιές...
image description thomas | Μαρτίου 29, 2012 10:45 π.μ. | Reply
TO GEGONOS PWS gia kathe click exoume meso oro anamonis ena lepto sto programma to episimane kaneis?

+ oti to sav./ko itan kleisto to sistima!den mporei na sernete o server tou ipourgeiou kai na vgazoume ta sikwtia mas gia na steiloume ena e9!
paratasi re gamomanoi!GAMW TIN MANA SAS RE
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 11:00 π.μ. | Reply
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ @@
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 11:51 π.μ. | Reply
ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 11:37 π.μ. | Reply
Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν. Καλά δεν παίρνουν από λόγια αυτοί οι άνθρωοι, ή είναι τελείως καθυστερημένοι??? Έχουν μπει στο σύστημα να δουν ότι σέρνεται??? Νομίζω ότι θέλουν, να κατέβουμε στην Αθήνα με τα παλούκια και να τοιυς δέρνουμε.
Μα τόσο κολλημένοι είναι??? Τόσο βλάκες???
image description ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Μαρτίου 29, 2012 11:44 π.μ. | Reply
ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ , ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΖΗΛΕΥΩ" , ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ . ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ . ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ . ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!
image description Μάκης | Μαρτίου 29, 2012 12:42 μ.μ. | Reply
Κιόλας?
Επρεπε να το ανοιξετε το Σαββατο το βραδάκι κατά τις 11..
image description DimitrisD | Μαρτίου 29, 2012 12:06 μ.μ. | Reply
Χαχαχα είδαν ότι δεν "ψαρώσαμε¨οι λογιστές και συνεχίζουν να τρομοκρατούν τον κόσμο. Πάλι καλά που τα email του υπουργείου έρχονται σε εμάς και δεν τα βλέπουν οι πελάτες μας για τις διορθώσεις Ε9! Εννοείται όπως έρχονται τα email πάνε για DELETE κατευθείαν!!!
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 2:29 μ.μ. | Reply
RE PAIDIA YPARXEI PERIPTVSH GIA PARATASH????? TO SYSTHMA SERNETE KANEIS VRES GIA NA KATAXVRHSEIS ENA E9 KAN THELEI K DIORTHOSEIS ASTA NA PANE?
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 2:21 μ.μ. | Reply
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Ε9 ΚΑΙ ΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 3:29 μ.μ. | Reply
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ε9 ΚΑΙ Ε7 ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΑΠΌ 27 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Your Name | Μαρτίου 29, 2012 7:02 μ.μ. | Reply
SE TRIA DIAFORETIKA AFM ME AKRIVWS THN IDIA PERIOUSIAKH KATASTASH (MANA K 2 PAIDIA) ME THN IDIA METAVOLH STO E9 2011 ,MOU VGAZEI 3 DIAFORETIKA MHNYMATA. 1) H DHLWSH EINAI SWSTH, 2) H DHLWSH SAS EPE3ERGAZETAI KAI 3) YPARXOUN LA8H. KAI OI 3 DHLWSEIS PESAN KAI EKTYPW8HKAN AMESA KAI EINAI OLOIDIES. KATA T ALLA HLEKTRONIKH DIAKYBERNHSH KAI
image description ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Μαρτίου 29, 2012 9:24 μ.μ. | Reply
ΤΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ !!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΚΠΝΕΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ Ε9 ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
image description ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!! | Μαρτίου 29, 2012 11:10 μ.μ. | Reply
ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΓΠΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!!! ΤΟΥ Ε9. Ε Λ Ε Ο Σ!!!
image description kostasppp | Μαρτίου 30, 2012 12:27 π.μ. | Reply
olh mera to mpoyrdelo peftei olo error den vlepo na stelnontai ola ta e9.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο