Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σήμερα η εγκύκλιος για την «αυτόματη» επιστροφή ΦΠΑ

Σήμερα η εγκύκλιος για την «αυτόματη» επιστροφή ΦΠΑ  
 
Σήμερα  (Τετάρτη) θα γνωστοποιηθεί η αναλυτική εγκύκλιος για την επιστροφή φόρου στους δικαιούχους μέσω του συστήματος «Ελενξις», ώστε ανάλογα με την ταμειακή δυνατότητα του κράτους να εξυπηρετούνται κατά χρονολογική σειρά οι υποχρεώσεις του Δημοσίου έναντι τρίτων.

Γι’ αυτό ενημέρωσε τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, κατά τη διαδικασία επεξεργασίας του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Οικονόμου κάλεσε τα μέλη των Επιτροπών της Βουλής στην επίδειξη του συστήματος λειτουργίας GPS στα πλοία, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία του ΣΔΟΕ.
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέχρι το καλοκαίρι θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ελέγχου εισροών - εκροών σε όλες τις φάσεις διακίνησης καυσίμων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο