Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Βροχή» οι επιστροφές επιδομάτων «μαϊμού» υπό το φόβο κυρώσεων

Δεκάδες πολίτες σπεύδουν να επιστρέψουν τα επιδόματα - «μαϊμού» που έπαιρναν επί χρόνια ζημιώνοντας το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία με εκατομμύρια ευρώ.

Ο φόβος των κυρώσεων, μετά τις αποκαλύψεις, αναγκάζει τους επιδοματούχους - «μαϊμού» να ζητούν να δώσουν πίσω τα χρήματα που πήραν αλλά σε... δόσεις γιατί δεν έχουν να τα πληρώσουν εφάπαξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 40.000 πολίτες δεν πήγαν να απογραφούν, γεγονός που δείχνει ότι έπαιρναν επί χρόνια παράνομα επιδόματα.

Πρόχειρες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσά 20-25 χιλιάδων ευρώ που πήραν κατά μέσο όρο χιλιάδες επιδοματούχοι.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 28, 2012 11:45 π.μ. | Reply
ααααα!!!γι'αυτό μας ζάλιζαν στα κανάλια κάθε μέρα...ε ρε κυβερνηση που έχουμε!σου λέει μηχανισμό για έλεγχο δεν εχω αρα θα τους τρομοκρατησω να πανε μονοι τους να τα δωσουν...απο τους απατεώνες αυτοί που εχουν τα μικροτερα ποσα και εχουν λιγη πολυ λιγη ηθική θα πάνε..τα μεγάλα ψαρια άραγε θα γυρισουν τίποτα ή είναι καλυμμένοι;
image description Your Name | Μαρτίου 28, 2012 12:20 μ.μ. | Reply
"Απ' όσα ακούς τίποτα κι απ' 'οσα βλέπεις, τα μισά..."
image description Your Name | Μαρτίου 28, 2012 3:48 μ.μ. | Reply
Σκίστε τους απατεώνες! Μικρούς και μεγάλους!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο