Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενεργοποιείται νέα υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων στο υπουργείο Οικονομικών.

Σκοπός της νέας υπηρεσίας η εξέταση σοβαρών υποθέσεων, που έχουν συνέπεια σημαντική απώλεια εσόδων

Στις 16 Απριλίου θα ενεργοποιηθεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών.
 
Απόφαση του υπουργού Οικονομικών καθορίζει ως χρόνο έναρξης λειτουργίας των Οργανικών Μονάδων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, ως εξής:
 
-Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (έδρα Αθήνα), στις 16.04.2012.
 
-Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (έδρα Θεσσαλονίκη), στις 16.05.2012.
 
Σκοπός της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων είναι η άμεση διερεύνηση φαινομένων χρηματισμού - δωροδοκίας των υπαλλήλων του υπουργείου μετά από αυτόφωρη σύλληψη ή από συλλογή εμπεριστατωμένων - διακριβωμένων καταγγελιών.
 
Ακόμη, η εξέταση ιδιαίτερα σοβαρών υποθέσεων που έχουν, ως συνέπεια, σημαντική απώλεια εσόδων του κράτους, οι οποίες παραπέμπονται από την Οικονομική Επιθεώρηση στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και η διενέργεια στοχευμένων ελέγχων της περιουσιακής κατάστασης των υπαλλήλων του υπουργείου.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 27, 2012 10:59 π.μ. | Reply
τώρα που (σχεδόν) όλοι ...μαζεύτηκαν!!!
έχουν παντρέψει και τα παιδιά τους με καλές προίκες....
image description No name | Μαρτίου 27, 2012 11:53 π.μ. | Reply
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Κ σε όσους έχουν φτιάξει προίκες και βίλες στους γιατρούς να τα φάνε τα υπόλοιπα!
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | Μαρτίου 27, 2012 4:10 μ.μ. | Reply
ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ..... ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤ Ο ΚΟΚΚΑΛΟ .......... ΤΑ 200 -300 ΕΥΡΩ ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .... ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ............
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο