Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Επέκταση με franchising για την Κωτσόβολος

Tην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος με franchising αλλά και τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης ανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Μark Rollman, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του δεύτερου mega store Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη. ..

Tην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος με franchising αλλά και τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης ανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Μark Rollman, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του δεύτερου mega store Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικότερα, ο κ. Rollman ανακοίνωσε ότι με σκοπό την κάλυψη διαφόρων μικρών και περιφερειακών αγορών της Ελλάδας, εγκαινιάζεται η ανάπτυξη του δικτύου franchise, αρχής γενομένης με το πρώτο κατάστημα στην Κω, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2006. Ο στόχος αναφορικά με το δίκτυο franchise είναι η δημιουργία 20 σημείων στην προσεχή τριετία σε μικρές πόλεις και στα νησιά όπου η αλυσίδα δεν διαθέτει παρουσία, και όπου κατά κανόνα δραστηριοποιούνται τοπικοί έμποροι, αυτόνομοι ή ενταγμένοι σε συνεταιρισμούς.

Σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα Κωτσόβολος, ο κ. Rollman υπογράμμισε ότι μέσα στο 2006 θα εγκαινιαστεί η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα όπου εκτός από πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα θα υπάρξει η δυνατότητα on-line παραγγελίας με παράδοση κατ’ οίκον.

Πέραν όμως των παραπάνω, η διοίκηση της Κωτσόβολος προχωρεί στην επέκταση του φυσικού δικτύου, με νέα μεγάλα καταστήματα, ενώ συνεχίζει την ανακαίνιση των υπαρχόντων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο