Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Υ.Ο. για την απόσυρση των διατάξεων σχετικά με τα τεκμήρια στους «τακτοποιημένους» χώρους του ν. 4014/2011

Οι διατάξεις για τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος του τεκμηρίου δαπάνης των υπόγειων χώρων, των παταριών και των σοφιτών, που τακτοποιήθηκαν με τις διατάξεις του ν.4014/2011, αποσύρονται από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο του φορολογικού διαλόγου που διενεργείται  στο Υπουργείο Οικονομικών και ύλη του υπό κατάρτιση Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Ομοίως αποσύρονται οι διατάξεις που έχουν  ενταχθεί στο ίδιο σχέδιο νόμου και αφορούν σε θέματα της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων, προκειμένου να προηγηθεί δημόσια διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς, πριν από τη συζήτηση των διατάξεων στη Βουλή.

Πρωταρχικό μέλημα στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα είναι η σύγκλιση των απόψεων σε ενιαίο, απλό, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τη Ν.Δ. να επανέλθει στον διάλογο για το Νέο Φορολογικό Σύστημα, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ALONE^^ | Μαρτίου 26, 2012 1:20 μ.μ. | Reply
....Για την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πάντα.βεβαίως βεβαίως!
image description Dimitris | Μαρτίου 26, 2012 3:40 μ.μ. | Reply
Τα τεκμήρια κατάντησαν σαν την τιμή της βενζίνας . Η βενζίνα πέντε λεπτά κατεβαίνει 50 λεπτά ανεβαίνει . Ετσι και τα τεκμήρια ένα αποσύρεται πέντε εισέρχονται .
image description Your Name | Μαρτίου 26, 2012 8:53 μ.μ. | Reply
ΜΕ ΤΟΝ 4014/2011 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (ΑΓΟΡΑ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Ν.3843/2010 ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΠΑΤΑΡΙΑ,ΣΟΦΙΤΕΣ ΚΛΠ) ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 3843/20110 ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Φ.Μ.Α ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4014/11 ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Φ.Μ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.ΕΝΩ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ......ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
image description jonnie | Μαρτίου 28, 2012 1:18 π.μ. | Reply
παιδιά ακριβώς γι αυτό το θέμα. (δηλαδή απαλλαγή ή όχι για αγορά Α' κατοικίας και για τα υπόγεια κλπ) έχουμε κάποια διευκρίνηση ¨? ευχαριστώ .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο