Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα υπηρεσία υποστήριξης των εμπορικών επιχειρήσεων από την Ε.Σ.Ε.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Ε.Ε.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) συμπαραστέκεται με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων μικρού και πολύ μικρού μεγέθους, να διατηρήσουν τη βιωσιμότητά τους, μέσα σε συνθήκες απόλυτης κρίσης, όπως αυτές που διανύουμε.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της αυτής, η Ε.Σ.Ε.Ε. εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία δωρεάν παροχής εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης προς όσες μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις το επιθυμούν. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καθοδήγηση των εμπόρων σε δράσεις ρεαλιστικές, γρήγορα εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, που θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα επισκέπτονται σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες τις έδρες των επιχειρήσεων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα αναγνωρίζουν σε συνεργασία με τον επιχειρηματία τις προβληματικές καταστάσεις και θα προτείνουν αποδοτικές λύσεις, υπό την καθοδήγηση ενός επιτελείου εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από ειδικούς σε όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν τον έλληνα έμπορο (ρευστότητα, ρύθμιση οφειλών, θέματα οργάνωσης και διοίκησης, φορολογία, ασφαλιστικά θέματα κ.λπ.), όπως οι Αντώνης Μουζάκης, Δημήτρης Μπούρλος, Νίκος Τριτάρης και άλλοι.

Η υλοποίηση του προτεινόμενου πλάνου από την κάθε επιχείρηση θα παρακολουθείται και θα υποστηρίζεται διαρκώς από το επιστημονικό επιτελείο της Ε.Σ.Ε.Ε., προκειμένου να επιτευχθούν τα αναμενόμενα αποτελέσματά του.

Η Ε.Σ.Ε.Ε. καλεί όλες τις μικρές και πολύ μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην νέα της αυτή πρωτοβουλία. Η αξιοποίηση της υπηρεσίας αυτής μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε μεγάλο αριθμό μικρομεσαίων εμπόρων που βρίσκονται σήμερα  μπροστά σε δυσεπίλυτα προβλήματα στην καθημερινή τους λειτουργία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι επιχειρηματίες  στο site της Ε.Σ.Ε.Ε. (www.esee.gr).

Η πρωτοβουλία της Ε.Σ.Ε.Ε. αποτελεί έργο που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 («Υπηρεσία Υποστήριξης για τις ΜΜ Εμπορικές Επιχειρήσεις», κωδ. Έργου 296255)), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PRESJOHN | Μαρτίου 26, 2012 12:37 μ.μ. | Reply
Χαίρομαι που ο άξιος Συνάδελφος μας ο Αντώνης Μουζάκης είναι στην επιτελική
ομάδα της ΕΣΕΕ και του εύχομαι καλή επιτυχία.
image description DRIVECENTER | Μαρτίου 26, 2012 12:41 μ.μ. | Reply
Το βρίσκετε λογικό κύριοι? Μήπως πρόκειται περί προσέγγισης πελατείας δια της τεθλασμένης. >>>Το Οικονομικό επιμελητήριο τί γνώμη έχει? Αυτή η λογική της δήθεν συμπαράστασης μας δίνει το δικαίωμα να στηρίζουμε κι εμείς το παρεμπόριο και την παραοικονομία?
image description panostouris | Μαρτίου 28, 2012 12:18 μ.μ. | Reply
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ,ΣΥΜΒΟΥΛO ;;;;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ Η ΕΣΕΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ''ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ'' ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ;
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ''ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ'') ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;;;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο