Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ατομικά θα υποβάλλεται από το έτος 2012 και επόμενα το έντυπο Ε9 από τους φορολογούμενους.

Ατομικά θα υποβάλλεται από το έτος 2012 και επόμενα το έντυπο Ε9 από τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με  διάταξη που συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ - ΣΗΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΛΙΜΕΝΩΝ, ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ", αποδεσμεύεται  η υποχρέωση δήλωση στοιχείων ακινήτων λόγω αλλαγής οικογενειακής κατάστασης και διατηρείται μόνο στις περιπτώσεις μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νόμου αυτού αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Η προτεινόμενη διάταξη κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατόν ένα ολοκληρωμένο και ορθό Περιουσιολόγιο, στο οποίο να περιγράφεται το σύνολο της ακίνητης περιουσίας κάθε φυσικού προσώπου, χωρίς αυτό να συνδέεται με την οικογενειακή του κατάσταση και παράλληλα να απλουστευθεί η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων αυτών. Για το λόγο αυτό, αποδεσμεύεται η υποχρέωση δήλωση στοιχείων ακινήτων λόγω αλλαγής οικογενειακής κατάστασης και διατηρείται μόνο στις περιπτώσεις μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης".
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description gkazan | Μαρτίου 23, 2012 9:43 π.μ. | Reply
Μιλάμε οι τύποι ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ Full time.... Να δείτε τώρα ΦΜΑΠ που θα προκύπτει για το κορόιδο εκ των συζύγων που έχει την μεγαλύτερη περιουσία...
image description Your Name | Μαρτίου 23, 2012 10:49 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ?
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ...
image description DimitrisD | Μαρτίου 23, 2012 11:57 π.μ. | Reply
Μα ακριβώς για αυτό το κάνανε! Δεν υπάρχει άλλος λόγος...
image description Your Name | Μαρτίου 23, 2012 3:23 μ.μ. | Reply
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο