Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέσω διαδικτύου η υποβολή των μισθωτηρίων συμβολαίων αστικών ακινήτων.

Μέσω διαδικτύου η υποβολή των μισθωτηρίων συμβολαίων αστικών ακινήτων.

Σύμφωνα με διάταξη του νομοσχεδίου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ - ΣΗΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΛΙΜΕΝΩΝ, ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ", καθιερώνεται η ηλεκτρονική θεώρηση των ιδιωτικών εγγράφων μίσθωσης ακινήτων, με σκοπό την ευχερέστερη εξυπηρέτηση των φορολογούμενων και την ελάφρυνση του εργασιακού φόρτου των Δ.Ο.Υ.. Η διάταξη αυτή αφορά όλα τα μισθωτήρια αστικών ακινήτων εφόσον το μίσθωμα που αναφέρεται σ΄αυτά  είναι μεγαλύτερο από 100,00 ευρώ ανά μήνα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description giorgos | Μαρτίου 23, 2012 12:45 μ.μ. | Reply
και το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης που θα το βάζουμε? Δεν θέλω αισχρές απαντήσεις! κι άλλη Δωρεάν δουλειά για τους λογιστές.
image description Παντελής | Μαρτίου 23, 2012 5:57 μ.μ. | Reply
Θα συνδεθεί το Υπ.Οικ, με το Υπ.Περιβάλλοντος. Εμείς θα καταχωρούμε τον αριθμό του πιστοποιητικού και το σύστημα θα το αποδέχεται ως έγκυρο ή όχι. Φαντάζομαι όμως ότι δεν μιλάμε για την Ελλάδα έτσι;
image description Your Name | Μαρτίου 23, 2012 8:19 μ.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description stauros | Μαρτίου 23, 2012 1:12 μ.μ. | Reply
να δω ποσα ακομα θα μπορεσει να αντεξει αυτο το αμοιρο το συστημα. εδω κανουμε το σταυρος μας να αντεξει για τις προγραμματισμενες εργασιες οχι και για κατι καινουργιο. μαλλον πειραματα στα νευρα μας κανουν. πρεπει να εχουμε στην καβατζα valeriana
image description Γιάννης | Μαρτίου 25, 2012 3:53 μ.μ. | Reply
Μη γκρινιάζετε συνάδελφοι, το data center της ΓΓΠΣ υποτίθεται αλλάζει και μας χιλιοταλαιπωρεί τώρα, για να μπορεί να αντέξει περισσότερα και πιο γρήγορα στο μέλλον. Αν δουλέψει καλοδεχούμενο είναι, αλλά με τη γκρίνια μας δεν το βοηθάμε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο