Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επίκαιρο σεμινάριο από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο εργατικό σεμινάριο με θέμα:

1. Ερμηνευτική εγκύκλιος Αριθ. Πρωτ. 4601/304/12.3.2012
2. Το νέο καθεστώς  ισχύος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας & η μείωση του χρόνου μετενέργειάς τους με τις νέες ρυθμίσεις.
3. Πως διαμορφώνεται το πλαίσιο των όρων αμοιβής και εργασίας των νεοεισερχόμενων καθώς και των ήδη απασχολούμενων μισθωτών με τις νέες ρυθμίσεις.

-Ποιοι εργαζόμενοι αμείβονται με τους όρους της ΕΓΣΣΕ.
-Τι ισχύει με τις συλλογικές συμβάσεις που η διάρκεια ισχύος τους έχει λήξει.
-Τι ισχύει με τις συλλογικές συμβάσεις που έχουν κηρυχθεί υποχρεωτικές πριν τη θέση σε ισχύ του άρθρου 37, του Ν.4024/27.10.2011.
-Το πλαίσιο σύναψης επιχειρησιακών συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.4024/2011 και η δυνατότητα απόκλισης των μισθών έως το κατώφλι της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
-Το έργο του ΣΕΠΕ & υποχρεώσεις των εργοδοτών έναντι αυτού .Το αντικείμενο των ελέγχων.
-Το είδος και το εύρος των κυρώσεων στο πλαίσιο της κατασταλτικής δράσης του ΣΕΠΕ σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.3996/2011.
-Ποια στοιχεία έχει υποχρέωση τήρησης ο εργοδότης στο χώρο εργασίας & επίδειξης ανά πάσα στιγμή στους Επιθεωρητές Εργασίας.
-Οι αλλαγές του Ν.3996/2011 σχετικά με την υποχρέωση υποβολής συμπληρωματικών καταστάσεων προσωπικού.
-Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου μετά τις αλλαγές του Ν.3899/2010 & του Ν.3986/2011.
-Οι Συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου νέων, ηλικίας 18 έως 25 ετών, για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.
-H ασφάλιση των περιστασιακά απασχολούμενων με εργόσημο.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π, Εργασιακός σύμβουλος, Αρθρογράφος, Συγγραφέας - εισηγητής με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρες 17:00 έως 22:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό. 

Ισχύει η έκπτωση 15% για τα μέλη του Συλλόγου.

Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΟ  ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
28 Μαρτίου 2012

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : .................................................................................................………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ...................................………………..………………….. ΤΚ : ………..………
ΑΦΜ : .......................................................ΔΟΥ : .............................................................……….
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΚΙΝΗΤΟ : ........................................................................ΦΑΞ:............................
E – MAIL : ……………………………………….


ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 
1. ……………………………………………………………..……………………………
2. ……………………………………………………………..……………………………
3. ..........................................................................................................................................
4. ..........................................................................................................................................
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλετε τη δήλωση συμμετοχής στο φαξ 210 51.38.289
 ή στο E-MAIL : [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΙΒΑΣ | Μαρτίου 20, 2012 11:05 π.μ. | Reply
Από 50 ευρώ η στάνταρ (χαμηλή για τα δεδομένα της αγοράς ομολογουμένως) ταρίφα του ΛΣΑ πήγε στα 60... Έστω ότι είσαι μέλος πάει στα 51 - ίδιο με τα παλιά δεδομένα. Οπότε πρέπει να πληρώνεις και συνδρομή για να έχεις την παλιά τιμή, οπότε κοινώς αντίο παλιά καλή τιμή (60 δεν είναι και άσχημα πάντως).

Εγώ πάντως παρακολούθησα φέτος τον ίδιο εισηγητή στο Οικ. Επιμελητήριο για πενθήμερο σεμινάριο χωρίς χρέωση - και πέρυσι στο σεμινάριο του ΛΣΑ.
image description nektar | Μαρτίου 20, 2012 6:23 μ.μ. | Reply
Κι εγώ παρακολούθησα το ίδιο σεμινάριο στις 7 μαρτίου φέτος, με 50,00 ευρώ , μέσα σε σε 20 ημερολογιακές ημέρες αύξηση 20%..... Μπράβο τους! Μαγκιά τους
θα ήταν να διατηρήσουν το χαμηλό κόπστος αλλά ....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο