Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. για την ημερίδα με την Γ.Γ.Π.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34
ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483 FAX: 210 8834484
http://www.efeea.gr

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   

ΑΘΗΝΑ  14/03/2012

Αρ.πρωτ.859

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Κατ´ αρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση μας σε συνεργασία με την Γ.Γ.Π.Σ. την 07/03/2012.

Θέλουμε να ξέρετε ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την ανωτέρω ημερίδα, μέλημά μας να μην αποκλείσουμε κανένα συνάδελφο, ανεξαρτήτως αν ήταν μέλος ή όχι στην Ε.Φ.Ε.Ε.Α., ο οποίος είχε την επιθυμία να παρευρεθεί.

Αναλαμβάνοντας όλο το κόστος (το οποίο δεν ήταν μικρό) μεταφέραμε τον χώρο διεξαγωγής από την αίθουσα της Γ.Γ.Π.Σ. που είχε χωρητικότητα μόλις 280 άτομα, στο NOVOTEL με χωρητικότητα 900 άτομα στη μια αίθουσα και 100 στην δεύτερη.

Για την ιστορία θα πούμε ότι η ιδέα αυτή δεν είναι τωρινή, έχει κατατεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στη Γ.Γ.Π.Σ.

Σήμερα έγινε πραγματικότητα γιατί ο Γ.Γ. κος Θεοχάρης ήταν αυτός ο οποίος κατάλαβε την αναγκαιότητα να γίνει μια τέτοια ημερίδα και να υπάρξει μια επιπλέον συνεργασία με τους ανθρώπους που χειρίζονται τα προγράμματα στα οποία ελπίζουν πολλά για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση και τα στελέχη της Γ.Γ.Π.Σ., για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και που μετά από ένα εξαντλητικό ωράριο στην υπηρεσία τους, ήρθαν να μας ενημερώσουν σε θέματα τα οποία μας είναι απαραίτητα και διευκολύνουν τη δουλειά μας. 

Μπορεί να υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, οι οποίες συζητούνται ακόμη σε κάποια site, αλλά υπήρξε και μεγάλη αποδοχή από πάρα πολλούς συναδέλφους.

Συνάδελφοι πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η τόσο μεγάλη στα χρονικά συνεύρεση συναδέλφων σε μια ημερίδα με θέματα τα οποία λίγο πολύ όλοι τα ξέραμε, ήταν η απάντησή μας στο οικονομικό επιτελείο, ότι ήμαστε ενωμένοι και ενδιαφερόμαστε τόσο για την οικονομική ανέλιξη της χώρας μας, όσο και για ένα περιβάλλον εργασίας ανθρώπινο.

Τώρα πιστεύουμε ότι μπήκαν οι βάσεις για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ποιοτικές συνθήκες εργασίας.

Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του Γ.Γ. κ. Θεοχάρη αυτή η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις σε συνεργασία με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

Τέλος θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για την δυναμική σας παρουσία και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον θα είναι η Ένωση που χωρίς να υπολογίζει το ατομικό αλλά και συλλογικό κόστος θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε Λογιστή - Φοροτεχνικό τόσο του νομού Αττικής όσο και των συναδέλφων της υπόλοιπης Ελλάδας.Μετά τιμής
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                     
Νικ. Αυλωνίτης                                                                                

Ο Γεν. Γραμματέας  
Δημ. Τσαμόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΧΡΥΣΑ | Μαρτίου 19, 2012 4:20 μ.μ. | Reply
ε αμα μπηκαν οι βασεις τωρα , δεν ανησυχω καθολου......σε 100-200 χρονια θα εχουμε και το οικοδομημα ........
image description Your Name | Μαρτίου 20, 2012 8:12 μ.μ. | Reply
Η επαφή με τους λογιστές είναι υποχρέωση της ΓΓΠΣ και όχι παραχώρηση. Μήπως, αντί για δεκάρικους και ενημέρωση που μάλλον δεν είχε πολλά να προσφέρει, θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο περισσότερος χρόνος για να τεθούν προβλήματα και να συζητηθούν λύσεις.
image description johntof | Μαρτίου 21, 2012 7:25 μ.μ. | Reply
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ, ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΦΟΡΟΡΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΠΑ ΤΡΙΩΝ Δ.Ο.Υ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο