Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Μισθοδοσία χωρίς …περιορισμούς από τη Data Communication με το σύστημα Premium HRM

data 
communication

Δελτίο Τύπου 
13 Φεβρουαρίου 2012 

Μισθοδοσία χωρίς… περιορισμούς από τη Data Communication με το σύστημα Premium HRM.

Περισσότερες από 3,5 χιλιάδες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις έχουν δείξει έμπρακτα την προτίμησή τους στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα μισθοδοσίας, Premium HRΜ της Data Communication, επιλέγοντας ευελιξία, αξιοπιστία και άριστη οργάνωση για τη λειτουργία του Τμήματος HR της επιχείρησής τους.

Το Premium HRM έχει σχεδιαστεί με βάση την πολυετή εμπειρία της Data Communication η οποία από το 1990 παρέχει λύσεις διαχείρισης Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Η λύση Premium HRM αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση μισθοδοσίας στην ελληνική αγορά και διακρίνεται για τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης και λειτουργίας, καλύπτοντας όλες τις τυποποιημένες ανάγκες της επιχείρησης με απόλυτη συμβατότητα προς την ισχύουσα νομοθεσία. 

Παράλληλα το Premium HRM διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού μισθοδοσίας εξασφαλίζοντας την άριστη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, η Τσάνταλης Α.Ε, ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας, τα ζαχαροπλαστεία Fresh, η MINOS ΕΜΙ, η Ελληνογερμανική Αγωγή το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το ΙΕΚ Δομή, η Ένωση Συνεταιρισμών Σύρου, το ξενοδοχείο Paradise Μυκόνου, το ξενοδοχείο Belvedere Κρήτης και η Grey Athens, είναι μερικές μόνο από τις επιχειρήσεις που επέλεξαν πρόσφατα το Premium HRM .   Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία ενώ. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία, έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Best Workplaces για το 2010 & το 2011. 

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
κ.κ. Κατερίνα Σιπητάνου [email protected] , Σοφία Συμεών [email protected] 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description mortadelas1 | Μαρτίου 14, 2012 12:07 μ.μ. | Reply
DATAFACA.....ώσπου να πέσετε στην φάκα αγαπητοί συνάδελφοι......3,5 χιλιάδες επιχειρήσεις !!!! Εμένα που ήμουν πελάτης σας δεν νομίζω να με μετρήσατε.....
image description Your Name | Μαρτίου 15, 2012 2:16 μ.μ. | Reply
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ .ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο