Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στη δικαιοσύνη οι εφοριακοί κατά του Διομήδη Σπινέλη.

Στη δικαιοσύνη κατά του πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλη προσέφυγε η ΠΟΕ ΔΟΥ, σχετικά με τις καταγγελίες του για την ύπαρξη διαφθοράς στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟΥ αναφέρει ότι προσέφυγε στην πράξη αυτή προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στον κ. Σπινέλη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ενώπιον της δικαιοσύνης, και "να εξηγήσει ποιοί ήταν οι λόγοι που τον εμπόδισαν να ασκήσει τα θεσμικά του καθήκοντα όταν είχε την ανάλογη θέση".

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπινέλης σε ημερίδα είχε αναφερθεί στην ύπαρξη εκτεταμένης διαφθοράς στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και μάλιστα είχε κάνει λόγο για το σύστημα 4-4-2 θέλοντας να δείξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατανομή των εσόδων ανάμεσα στις εφορίες και στο δημόσιο.

Σημειώνεται ότι η κίνηση αυτή της ΠΟΕ ΔΟΥ έρχεται αμέσως μετά την προτροπή του κ. Σπινέλη προς φορολογούμενους να αποκαλύψουν περιπτώσεις διαφθοράς εφοριακών υπαλλήλων σε ειδική διεύθυνση που δημιούργησε στο διαδίκτυο.

Πηγή: express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Pedro | Μαρτίου 13, 2012 10:21 π.μ. | Reply
Ούτε φυλακή ούτε τίποτα...κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων και καταθέσεων μπορούν να κάνουν στους εφοριακούς?

Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Σπινέλλη αλλά το θράσος της μαφίας των εφοριακών δεν έχει όριο...
image description Your Name | Μαρτίου 13, 2012 11:36 π.μ. | Reply
Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Αν είναι μάγκας ο Σπινέλης ας μεθοδεύσει σιγά-σιγά τις αποκαλύψεις. Θα έχει πολλούς συνεργάτες και από τον χώρο των Λογιστών.
image description Your Name | Μαρτίου 13, 2012 12:46 μ.μ. | Reply
ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 4-4-2. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΞΕΕΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ.
image description Your Name | Μαρτίου 13, 2012 1:14 μ.μ. | Reply
den tha ekplago an ton baloun fulaki ton anthropo
image description Pedro | Μαρτίου 13, 2012 4:38 μ.μ. | Reply
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDk5aUtUeFJ2ckxNbWxyS1dZSUhpLWc6MQ Ας αφήσουμε τα λόγια και ας βοηθήσουμε τον πρώην Γενικό ΓΓΠΣ. Έκανε έργο και επιτέλους είπε κάποιος την αλήθεια. Σε αυτό το link μπορούμε να βοηθήσουμε τον καθηγητή εναντίον αυτόν που ζούσαν εις βάρος της κοινωνίας και απαξίωναν τη δουλειά των καλών λογιστών που δεν πήραν μέρος στο πάρτυ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο