Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το 2010 η Ελλάδα προμηθεύτηκε από χώρες της ΕΕ όπλα αξίας 1 δισ. ευρώ

Το 2010 η Ελλάδα προμηθεύτηκε από χώρες της ΕΕ όπλα αξίας 1 δισ. ευρώ              
 
ΟΠΛΑ αξίας άνω του 1 δισ. ευρώ πωλήθηκαν στην Ελλάδα από κράτη-μέλη της ΕΕ το 2010 κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των διαπραγματεύσεων για το πρώτο πακέτο στήριξης της χώρας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από το European Council data on arms.

Με βάση τα εν λόγω στοιχεία η χώρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα ήταν η Γαλλία, η οποία προχώρησε σε συμφωνία πώλησης αεροσκαφών ύψους 794 εκατομμυρίων ευρώ. Χώρες όπως η Ολλανδία και η Γερμανία, που εμφανίζονταν ως κήρυκες της λιτότητας, πούλησαν επίσης στρατιωτικό εξοπλισμό ύψους 90 εκατ. ευρώ, κυρίως σε ηλεκτρονικά συστήματα και οχήματα εδάφους. Από την άλλη, η Ιταλία και η Ισπανία πούλησαν στην Ελλάδα εξοπλισμό ύψους 52 εκατ. και 33 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.  

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description kgeor | Μαρτίου 8, 2012 10:09 π.μ. | Reply
Με τον ηλιο τα βαζω, με τον ηλιο τα βγαζω ... τι εχουν τα ερμα και ψοφανε....!!!!
image description Your Name | Μαρτίου 9, 2012 5:46 μ.μ. | Reply
Εντάξει, τώρα ας μας ταίσουν κιόλας μην πεινάσουμε και τα στρέψουμε εναντίον τους.
image description foukaras | Μαρτίου 9, 2012 7:43 μ.μ. | Reply
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας !!

Τα λεφτά μας πίσω ρεε..

Θα πάω να ζήσω στην Μαδαγασκάρη καλύτερα..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο