Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Hμερίδα της Γ.Γ.Π.Σ. σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με θέμα "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012 Ο ρόλος του Λογιστή/Φοροτεχνικού και το νέο TAXISnet"

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων   

Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                       
Αθήνα 6-3-2012

Με το σύνθημα «10+1 λόγοι συνεργασίας για να υποβληθούν ομαλά φέτος οι ηλεκτρονικές δηλώσεις», 700 και πλέον Λογιστές –Φοροτεχνικοί θα παρακολουθήσουν την ειδική Ημερίδα που οργανώνει η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Π.Σ. , αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, στο ξενοδοχείο «ΝOVOTEL», Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα. (15.30 έως 20.00)
 
Η Ημερίδα έχει τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012 - Ο ρόλος του Λογιστή/Φοροτεχνικού και το νέο TAXIS net», που πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας συντονισμένης συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Γενικός Γραμματέας κ. Χάρης Θεοχάρης τόσο με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α., όσο και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε), για τον καλύτερο προγραμματισμό υποβολής όλων των φετινών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.
 
Ειδικοί εισηγητές της Γ.Γ.Π.Σ., με επικεφαλής τον Διευθυντή Εφαρμογών H/Y κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο, θα ενημερώσουν τον κλάδο για όλες τις εφαρμογές του taxis net, τις νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και θα συζητηθούν τα προβλήματα με τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Λ/Φ.
 
O κύριος Χάρης Θεοχάρης θα ανοίξει και θα παρακολουθήσει τις εργασίες της ημερίδας ενώ έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Γενικός Διευθυντής Φορολογίας, κ. Δημήτριος Σταματόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ κ. Αβραάμ Πανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΟΥ, κ. Μπάμπης Νικολακόπουλος και η Πρόεδρος της Φορολογικής Επιθεώρησης, κα Φούλη Πανταζή.  
 
Σχετικές πληροφορίες στην Ε.Φ.Ε.Ε.Α τηλ: 210- 8224 111, 210- 8834 483, e-mail: [[email protected]] και Γ.Γ.Π.Σ. τηλ. 210 -4802003-005  e- mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαρτίου 6, 2012 11:03 μ.μ. | Reply
Θα πρέπει να μεριμνησουν οι αρμόδιοι να υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης και απο λ/φ που δεν βρίσκονται στην Αθήνα με livestreaming π.χ.Γιατι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!!!!!
image description zz | Μαρτίου 7, 2012 12:17 μ.μ. | Reply
πόσο δίκαιο έχεις!!!!
image description ASA | Μαρτίου 7, 2012 12:59 μ.μ. | Reply
ΣΩΣΤΟΣ!!
image description verris | Μαρτίου 7, 2012 2:29 μ.μ. | Reply
Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από λογιστές που βρίσκονται εκτός Αθηνών, οπως είπε και ο πρώτος ερωτών??? Η' τουλάχιστον να πάρουμε σημειώσεις του συγκεκριμένου σεμιναρίου το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον κλαδο μας
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο