Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μόλις κυκλοφόρησε το επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο

Κυκλοφόρησε το Επίκαιρο Φορολογικό σεμινάριο – Όλες οι αλλαγές στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων. Αναλυτικά παραδείγματα και ερμηνεία σε περισσότερες από 1.000 σελίδες. Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2011 αλλά και μέσα στο έτος 2012, ψηφίστηκαν αρκετοί νόμοι που επέφεραν πολλές αλλαγές σε όλο του φάσμα του φορολογικού μας συστήματος. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι επαγγελματίες του χώρου (λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι κ.λπ.) αντιμετωπίζουν καθημερινά τεράστια προβλήματα κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, λόγω των συνεχών και σημαντικών αλλαγών σε όλα τα φορολογικά αντικείμενα. Εκτός όμως από τον κυκεώνα των νομικών διατάξεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εφιάλτη των καταληκτικών ημερομηνιών που σφίγγει όλο και περισσότερο σαν βρόχος στο λαιμό τους, δημιουργώντας τους άγχος και ανασφάλεια.

Τα ποικίλα αντικείμενα που πραγματεύεται, η διαρκής ανανέωση του υλικού του, οι διάσπαρτες διατάξεις νόμων, αποφάσεων και εγκυκλίων, η ελλιπής ή η αργοπορημένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών για πολλά φλέγοντα ζητήματα, καθιστούν το συγκεκριμένο σεμινάριο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία του χώρου αλλά και γενικότερα για κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με τα φορολογικά δρώμενα του τόπου μας.

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το περσινό φορολογικό σεμινάριο του ν.3842/2010, μας οδήγησε φέτος -με περισσότερο θάρρος αυτή τη φορά- σε μια νέα προσπάθεια ανάλυσης όλων των φορολογικών διατάξεων, σε ένα πλήρες και ογκώδες σεμινάριο 1.000 και πλέον σελίδων.

Όσοι αγοράσουν το σεμινάριο θα μπορούν να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες που θα τους δοθούν μαζί με το σχετικό παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Το υλικό του σεμιναρίου θα αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ κατά τακτά χρονικά διαστήματα –μέχρι τον Ιούνιο του 2012- από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven και όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου. Ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να το αναβαθμίζουν εντελώς δωρεάν.

Θα υπάρχουν επίσης συχνές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα www.taxheaven.gr που θα ενημερώνουν για τις σχετικές αναβαθμίσεις.

Ευελπιστούμε ότι το βοήθημα αυτό να φανεί χρήσιμο σε όσους το προμηθευτούν. Θέλουμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι λάβαμε σοβαρά υπόψη μας για μια ακόμη φορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος αλλά και γενικότερα ο τόπος μας και καθορίσαμε την τιμή του προϊόντος αυτού στα 60,00€ (στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).


Διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογής φορολογικού σεμιναρίου

Στην ενότητα «προϊόντα» του κόμβου και συγκεκριμένα στην επιλογή «φορολογικό σεμινάριο 2012» θα πρέπει να επιλέξετε το link για την εγκατάσταση του σεμιναρίου στον υπολογιστή σας.

https://www.taxheaven.gr/products_pages/products/update_seminar/Setup.exe
Η διαδικασία εγκατάστασης είναι στα Ελληνικά και επιλέγοντας το κουμπί «εγκατάσταση» η εφαρμογή θα εγκατασταθεί τοπικά στον υπολογιστή σας. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας εικονίδιο για την είσοδο στην εφαρμογή. Σημείωση: Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε δυο υπολογιστές.Για την ενεργοποίηση της εφαρμογής θα πρέπει να εισάγετε έναν κωδικό τον οποίο θα βρείτε μέσα στο σχετικό παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη) του σεμιναρίου.
Με την εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι ενεργοποιήθηκε.


Σε περίπτωση προβλημάτων κατά την εγκατάσταση παρακαλούμε απενεργοποιήστε όποια αντιϊκά προγράμματα (antivirus) έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και επαναλάβετε την διαδικασία αναβάθμισης. Το σεμινάριο θα αναβαθμίζεται από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven ανά τακτά χρονικά διαστήματα (έως τον τέλος του Ιουνίου 2012). Η αναβάθμιση θα γίνεται αυτόματα και οι χρήστες θα ειδοποιούνται με σχετικό μήνυμα κατά το άνοιγμα της εφαρμογής του σεμιναρίου.

Συντακτική ομάδα:
- Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς, Λογιστής – Φοροτεχνικός
- Κωνσταντίνος Αντ. Κουλογιάννης, Λογιστής – Φοροτεχνικός
- Δημήτριος Μαρ. Καρποδίνης, Λογιστής - Φοροτεχνικός

Επιμέλεια σύνταξης:
- Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή εν όλω ή εν μέρει ή και περιληπτικά, κατά παράφραση ή διασκευή του παρόντος έργου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλως πως σύμφωνα με τους Ν. 2387/1920, 4301/1929, του Ν.Δ. 3565/56, 4254/62, 4264/62, ν. 100/75 και ν.2121/93 και τους λοιπούς εν γένει κανόνες Διεθνούς Δικαίου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των συγγραφέων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ | Μαρτίου 6, 2012 11:53 μ.μ. | Reply
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩ ΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
image description Your Name | Μαρτίου 8, 2012 11:09 π.μ. | Reply
H δεν τα διαβασα καλά η δεν τα κατάλαβα.Πως γίνεται να αγορασουμε την εφαρμογή και απο που???
image description Your Name | Μαρτίου 8, 2012 11:51 π.μ. | Reply
παμε προιοντα και εκει αγορα προιοντος.Σορυ αλλα επρεπε να κοιταξω κασλυτερα στον κομβο.
image description kallikratis | Μαρτίου 12, 2012 1:08 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΡΟΥΤΙΝΑ (ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ Ν.4046/2012.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο