Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βενιζέλος: Συμμετοχή στο PSI ή... συλλογικές ρήτρες.

Βενιζέλος: Συμμετοχή στο PSI ή... συλλογικές ρήτρες.

Προειδοποίηση προς τους ιδιώτες πιστωτές να μην αρνηθούν να συμφωνήσουν αλλά να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων απηύθυνε με δηλώσεις του στο Reuters, o υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι η επιτευχθείσα συμφωνία είναι «η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν».

O Ευ. Βενιζέλος, σημειώνει ότι οι όροι που έχουν συμφωνηθεί ύστερα από μήνες επίπονων διαπραγματεύσεων είναι ευνοϊκοί και για πρώτη φορά ανοιχτά προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα διστάσει να ενεργοποιήσει τους νόμους εκείνους που θα εξαναγκάσουν σε αναγκαστική παραγραφή τμήματος του χρέους, όσους ομολογιούχους δεν συμμετάσχουν στη συμφωνία ανταλλαγής.

«Όποιος νομίζει ότι παρότι αρνηθεί να συμφωνήσει, θα αποζημιωθεί πλήρως είναι γελασμένος», δήλωσε ο κ. Βενιζέλςλος προσθέτοντας: «Είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τις CACs (Collective Action Clause – Ρήτρες Συλλογικής Δράσης) εφόσον χρειαστεί».

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description GEODANIEL | Μαρτίου 6, 2012 12:40 μ.μ. | Reply
11 δις των ασφαλιστικών ταμείων είναι έγκλημα αν κουρευθούν γιατί τινάζουν το ασφαλιστικό σύστημα στον αέρα και φυσικά οι διοικήσεις θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη ανεξάρτητα από αντισυνταγματικές απαλλαγές εκ των προτέρων.Οι απειλές για cacs είναι αστειότητες.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο