Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νομοθετική ρύθμιση για τα πρόστιμα βενζινοπωλών

Αν μετρήσουμε όσους έχουν υποπέσει δύο φορές σε παραβάσεις στο τέλος δε θα υπάρχει ούτε ένας».
Σε νομοθετική ρύθμιση για τον εξορθολογισμό των προστίμων που αφορούν βενζινοπώλες με ήσσονος σημασίας φορολογικές παραβάσεις θα προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, Παντελή Οικονόμου στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

«Υπάρχουν καταλογισμοί έξω από κάθε πραγματικότητα. Αν μετρήσουμε όσους έχουν υποπέσει δύο φορές σε παραβάσεις στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει ούτε ένας πρατηριούχος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

 

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΜΗΤΣΟΣ | Μαρτίου 1, 2012 5:48 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΗΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΑΪΝΙΑ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
image description panos | Μαρτίου 1, 2012 7:03 μ.μ. | Reply
Ας μην έχουμε λοιπόν.
image description anliatsos | Μαρτίου 2, 2012 12:06 π.μ. | Reply
Ελπίζω να μην έχει μείνει ακόμα κάποιος που πιστεύει ότι ο Καπελέρης παραιτήθηκε επειδή πήγε να χαριστεί στους βενζινοπώλες. Και βέβαια το Ήφαιστος δεν καταπολεμάει το λαθρεμπόριο καυσίμων. Σε αυτή τη χώρα νομίζουμε ότι η πολυνομία και η γραφειοκρατία καταπολεμάνε την απάτη.
image description ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | Μαρτίου 2, 2012 12:24 μ.μ. | Reply
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΙΣ . ΑΘΑΝΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
image description Your Name | Μαρτίου 2, 2012 6:08 μ.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ
image description ΜΗΤΣΟΣ | Μαρτίου 3, 2012 11:00 π.μ. | Reply
ΦΙΛΕ anliatsos ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ Ε ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο