Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ποιοι παίρνουν μισθό άνω των 5.000 ευρώ από το Δημόσιο.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η ανεξάρτητη βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ

Εγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί τις κατηγορίες λειτουργών του δημοσίου και ΝΠΔΔ των οποίων οι συνολικές μικτές μηνιαίες αποδοχές υπερβαίνουν το ποσό των 5.000 ευρώ απέστειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών πρόκειται για τους εξής:

- Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σ.σ. πρόσφατα ανακοίνωσε ότι παραιτείται της αποζημίωσης), Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Αναπληρωτές Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων.

- Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.

- Δικαστικοί Λειτουργοί από το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών και κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από το βαθμό του Δικαστικού Αντιπροσώπου Α' Τάξης.

- Διπλωματικοί Υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό.

- Γιατροί ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή και υπηρεσία άνω των 25 ετών.

-Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων και μέλη Ε.Π. ΤΕΙ που συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα.

- Δήμαρχοι Δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων.

- Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

- Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

- Διοικητές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ ΟΑΕΕ ΔΥΠΕ

- Πρόεδρος ΕΟΤ

- Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΔΔΗΧ

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η ανεξάρτητη βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 9, 2012 11:26 π.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description Θανάσης | Ιουνίου 7, 2012 11:47 π.μ. | Reply
Ας πάροουν και 10.000 ή και 15.000. ...όμως θα κάνουν την δουλειά σύμφωνα με το συμφέρον της χώρας μας? Ή για να το πω κι αλλοιώς, πρώτα να συζητήσουμε πως αντιλαμβάνονται το καλό της χώρας, γιατί τελευταία ακούγονται διάφορα τρελά του στυλ "καλύτερα να πεθάνουμε, να μην υπάρχει χώρα, κράτος, τίποτα, παρά να βγούμε από το ευρώ και την Ε.Ε." κλπ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο