Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Διοργάνωση ημερίδας από την Γ.Γ.Π.Σ. σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με θέμα "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012 Ο ρόλος του Λογιστή/Φοροτεχνικού και το νέο TAXISnet"

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Σε συνεργασία

με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών   (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Οργανώνουν Ημερίδα Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:30

Στο αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ, οδός Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Καλλιθέα.

Με θεματική ενότητα:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012 Ο ρόλος του Λογιστή/Φοροτεχνικού και το νέο TAXISnet

Είσοδος ελεύθερη

10+1 λόγοι συνεργασίας για να υποβληθούν ομαλά φέτος όλες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις.

Ειδικοί εισηγητές της Γ.Γ.Π.Σ. θα ενημερώσουν τον κλάδο, θα παρουσιάσουν και θα λύσουν τυχόν απορίες για όλες τις εφαρμογές του TAXISnet.

Χαιρετίζουμε την πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα κ. Χάρη Θεοχάρη για διάλογο και για την αποδοχή της πρότασης, για την κοινή οργάνωση της Ημερίδας.

Θα συζητήσουμε προβλήματα και θα προτείνουμε λύσεις.

Θα προγραμματίσουμε μαζί προτείνοντας, το καλύτερο δυνατό χρονοδιάγραμμα, υποβολής όλων των φετινών δηλώσεων, φυσικών και νομικών προσώπων.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων και αποστολή προσκλήσεων:

Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Ιουλιανού 42-46. Αθήνα 10434
τηλ: 210- 8224 111, 210- 8834 483
Fax: 210 8834 484
e-mail: [[email protected]].
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο