Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Aρχίζει την δευτέρα 10 Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ για το Πάσχα

Aρχίζει την δευτέρα 10 Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ στην πασχαλινή αγορά και θα αυτό θα διαρκέσει έως και την Πρωτομαγιά. Ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Ηλίας Αργυρός απέστειλε σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις οδηγίες με τις οποίες τίθενται οι προτεραιότητες των ελέγχων στους κλάδους (σφαγεία, κομμωτήρια, καταστήματα πασχαλινών ειδών, κ.λπ.) και τις περιοχές (νησιά, "επώνυμοι" προορισμοί εκτός Αθηνών) όπου αυξάνεται η συναλλακτική κίνηση των ημερών. ...

Aρχίζει την δευτέρα 10  Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ στην πασχαλινή αγορά και θα αυτό θα διαρκέσει έως και την Πρωτομαγιά. Ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Ηλίας Αργυρός απέστειλε σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις οδηγίες με τις οποίες τίθενται οι προτεραιότητες των ελέγχων στους κλάδους (σφαγεία, κομμωτήρια, καταστήματα πασχαλινών ειδών, κ.λπ.) και τις περιοχές (νησιά, "επώνυμοι" προορισμοί εκτός Αθηνών) όπου αυξάνεται η συναλλακτική κίνηση των ημερών.
Παράλληλα, θα ενταθούν οι έλεγχοι και στη διακίνηση προϊόντων προέλευσης Κίνας, Ταϊβάν, Κορέας κ.λπ. για το εάν συνοδεύονται από τα προβλεπόμενα έγγραφα και παραστατικά.

Αναλυτικότερα, σε εγκύκλιο που απέστειλε η ΥΠΕΕ (3652/07.04.06) αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι εν όψει των εορτών του Πάσχα, οπότε αναμένεται αυξημένη οικονομική δραστηριότητα στην παραγωγή, στη διακίνηση και στη διάθεση προϊόντων και εμπορευμάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών, κυρίως στους κλάδους φιλοξενίας, εστίασης, ψυχαγωγίας, καλλωπισμού και μεταφοράς προσώπων, θα διενεργηθούν έλεγχοι σε αυτούς τους τομείς στο χρονικό διάστημα από 10/4 έως 1/5. Στόχος είναι να δημιουργηθεί κλίμα πρόληψης και συμμόρφωσης των επιχειρήσεων στις υποχρεώσεις τους.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο