Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Τα βάρη τα σηκώνει ο λαός και οι πλούσιοι Έλληνες βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»

Η Γερμανίδα καγκελάριος διαβεβαίωσε ότι οι τράπεζες θα ενισχυθούν

«Τα βάρη τα σηκώνει ο λαός και οι πλούσιοι Έλληνες βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»

Η Γερμανίδα καγκελάριος διαβεβαίωσε ότι οι τράπεζες θα ενισχυθούν


Αίσθηση έχει προκαλέσει και στη Γερμανία η είδηση ότι Έλληνας βουλευτής «φυγάδευσε χρήματα» στο εξωτερικό με την Γερμανίδα καγκελάριο να κάνει αναφορά στο θέμα.
 
Συγκεκριμένα, η Άγκελα Μέρκελ δήλωσε πως «δεν είναι εύκολο να κόβονται μισθοί στην Ελλάδα και κάποιοι που έχουν χρήματα, να τα βγάζουν στο εξωτερικό». Ωστόσο, δήλωσε πως έχει απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή.
 
Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα «κράτος που να λειτουργεί κανονικά», τονίζοντας παράλληλα πως «η οικονομική ενίσχυση που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.
 
Ωστόσο, η κ. Μέρκελ επεσήμανε πως οι χώρες που έχουν δεχθεί οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε θα πρέπει να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους και πρόσθεσε πως η Ευρωζώνη θα πρέπει να λειτουργήσει βάσει της εμπιστοσύνης.
 
Η Γερμανίδα καγκελάριος διαβεβαίωσε ότι οι τράπεζες θα ενισχυθούν, ενώ επανέλαβε την πρόταση της Γερμανίας για την επιβολή φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών στην Ευρώπη.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο