Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος για το εθνικό φορολογικό σύστημα, και τον Νέο Γ.Γ. Φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων.

Τι δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος για το εθνικό φορολογικό σύστημα, και τον Νέο Γ.Γ. Φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων.

Για το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα.

Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Να προσθέσω σε αυτό ότι έχουμε την υποχρέωση τώρα με το νέο πρόγραμμα να επιλέξουμε έναν Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων ευρείας υποδοχής, ει δυνατόν μόνιμο στη θέση του. Έναν άνθρωπο που να μπορεί να υπηρετήσει επί πολύ χρόνο και να εφαρμόσει μια πολιτική ευρύτερης αποδοχής.

Και όπως ακριβώς είπε ο Πρωθυπουργός, υπάρχει μεγάλη σύμπτωση απόψεων μεταξύ των κομμάτων στην ανάγκη για μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση για ένα νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα. Έχουμε πολύ σημαντικά κείμενα από την τεχνική βοήθεια των θεσμικών μας εταίρων και έχουμε και πολύ σημαντικά προγεφυρώματα, δηλαδή διατάξεις και ρυθμίσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί και ισχύουν. Άρα είμαστε σε καλό δρόμο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SOULIS | Φεβρουαρίου 21, 2012 3:58 μ.μ. | Reply
Προσέξτε μην χαθείτε..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο