Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Επιστολή του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών για παρατάσεις προθεσμιών συμπλήρωσης ποσοτικών απογραφών και εκκαθαριστικών ΦΠΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών
κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Κοινοποίηση:
1. Υπουργό Οικονομικών
κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
2. Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών
κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΦΙΛΙΠΠΟ
3. Υφυπουργό Οικονομικών
κ. ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ
4. Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
κ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΧΑΡΗ
5. Γεν. Διευθυντή Φορολογίας
κ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
6. Διεύθυνση Δ15 - Κ.Β.Σ.
7. Διεύθυνση  Δ14 - Φ.Π.Α.
8. Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
9. TaxHeaven, Κόμβος φορολογικής και λογιστικής ενημέρωσης

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2012

Θέμα: «ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ Φ.Π.Α.»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι για τις επόμενες ημέρες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που τηρούν Β’ και Γ’ κατηγορίας βιβλία είναι συσσωρευμένες και πολλές, όχι μόνο σε θέμα εργασίας από την πλευρά του λογιστικού γραφείου που τις διεκπεραιώνει αλλά και από θέμα οικονομικής άποψης. Θα θέλαμε λοιπόν, να ζητήσουμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην συμπλήρωση των απογραφών κατά ποσότητα αλλά και αξία αυτών των επιχειρήσεων μέχρι την ημερομηνία υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων.

Επιπρόσθετα, κυρίως λόγω μεγάλου όγκου εργασίας των λογιστών - φοροτεχνών, ζητάμε την ΠΑΡΑΤΑΣΗ και για την ημερομηνία υποβολής Εκκαθαριστικών Δηλώσεων Φ.Π.Α. η οποία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2012, μέχρι τέλος Μαρτίου 2012.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       
Κυριακόπουλος Νικόλαος                        

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο