Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόσληψη 1.000 φοροελεγκτών.

Οι ελεγκτές, που θα επιλεγούν, θα υπογράψουν οκτάμηνο συμβόλαιο αποδοτικότητας. Με το συμβόλαιο αυτό δεσμεύονται για την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων σε 24 δράσεις, ενώ θα ελέγχονται κάθε μήνα για την απόδοσή τους.

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αξιολόγηση και πρόσληψη περίπου 1.000 φορο-ελεγκτών που θα στελεχώσουν τη νέα ειδική ομάδα κρούσης του υπουργείου Οικονομικών. Αύριο το πρωί οι υποψήφιοι ελεγκτές θα «περάσουν» από ειδική γραπτή δοκιμασία, ενώ θα ακολουθήσει και συνέντευξη ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Επιλογής Προσωπικού, η οποία θα έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς θα προσμετράται με 100 μόρια επί συνόλου 600.

Οι ελεγκτές, που θα επιλεγούν, θα υπογράψουν οκτάμηνο συμβόλαιο αποδοτικότητας. Με το συμβόλαιο αυτό δεσμεύονται για την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων σε 24 δράσεις, ενώ θα ελέγχονται κάθε μήνα για την απόδοσή τους. Στο νέο σώμα, που θα στελεχωθεί με συνολικά 2.000 ελεγκτές, θα ανατεθούν αυξημένες αρμοδιότητες, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ερευνούν και να αξιολογούν κάθε στοιχείο για τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων. Οι νέοι ελεγκτές του υπ. Οικονομικών θα έχουν άμεση πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τις καταθέσεις, τα εισοδήματα και τα πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων φορολογουμένων.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SOULIS | Φεβρουαρίου 17, 2012 1:05 μ.μ. | Reply
Όταν λέμε πρόσληψη .. τι εννοούμε?
βγήκε καμιά προκήρυξη ή γίνεται επιλογή από τους ήδη υπάρχοντες?
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Φεβρουαρίου 17, 2012 3:26 μ.μ. | Reply
Πρέπει αυθημερόν να υποβάλλουν κατάσταση στην Επιθεώρηση Εργασίας.
image description DNM | Φεβρουαρίου 17, 2012 7:39 μ.μ. | Reply
τι τετρίπια είναι αυτά; Δηλαδή ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Σε τι γνωστικό αντικείμενο; Πότε ανακοινώθηκε;
image description COSTAS | Φεβρουαρίου 18, 2012 12:59 μ.μ. | Reply
Πρόκειται για επιλογή από τους υπάρχοντες υπαλλήλους.
image description COSTAS | Φεβρουαρίου 18, 2012 5:19 μ.μ. | Reply
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63618753
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=444473&h1=true
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο