Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Kυβέρνηση-τρόικα συμφώνησαν για τα 325 εκατ. ευρώ.

Kυβέρνηση-τρόικα συμφώνησαν για τα 325 εκατ. ευρώ.

Ανοίγει ο δρόμος για «πράσινο φως» του Eurogroup στη νέα δανειακή σύμβαση. Περικοπές στα υπ. Άμυνας, Εσωτερικών, Υγείας και Εργασίας, ειδικά μισθολόγια και -πιθανώς - συντάξεις
Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της συμφώνησαν για το πώς θα επιτύχουν περικοπές δαπανών συνολικού ύψους 325 εκατ. ευρώ, ένα από τελευταία κομμάτια του παζλ που έλειπαν για να εγκριθεί από το Eurogroup το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου στο Reuters, 100 εκατ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από περικοπές σε λειτουργικά έξοδα του υπουργείου Άμυνας και 90 εκατ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από την επίσπευση των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια.

«Τα υπόλοιπα 135 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από επιπρόσθετες περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και Εργασίας. Η εξοικονόμηση του υπουργείου Εργασίας ενδέχεται να σχετίζεται με περικοπές σε συντάξεις», δήλωσε ο αξιωματούχος.


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ | Φεβρουαρίου 17, 2012 2:09 μ.μ. | Reply
ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΩΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;;;;;
image description PantelisCh | Φεβρουαρίου 17, 2012 2:32 μ.μ. | Reply
...με περικοπές σε συντάξεις! Σιγά το δύσκολο
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο