Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για Παράταση ημερομηνίας συμπλήρωσης Ποσοτικών Απογραφών-15/2/2012

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για Παράταση ημερομηνίας συμπλήρωσης Ποσοτικών Απογραφών-15/2/2012

ΑΘΗΝΑ 15-02-2012
 
Αρ.Πρωτ. Εξερχομένου 060
Προς τον
Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Κο ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
 

Κοινοποίηση:
 · Υπουργό Οικονομικών Κο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
 · Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Κο ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
 · Υφυπουργό Οικονομικών Κο ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
 · Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κο ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
 · Γενικό Διευθυντή Φορολογίας κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
 · Διεύθυνση Δ15 - Κ.Β.Σ.
 · Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. & Ε.Σ.Ε.Ε.
 
ΘΕΜΑ: Παράταση ημερομηνίας συμπλήρωσης Ποσοτικών Απογραφών
 
Αξιότιμε κε Αναπληρωτή Υπουργέ,
 
Λόγω της μεγάλης συσσώρευσης των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που εξυπηρετούνται από τον Κλάδο μας το αμέσως επόμενο διάστημα που έχουν σαν συνέπεια όγκο εργασίας που δεν μπορεί αν και πρέπει να διεκπεραιωθεί από τον Κλάδο μας, παρακαλούμε πολύ να δοθεί παράταση , έτσι ώστε η συμπλήρωση των ποσοτικών απογραφών των επιχειρήσεων που τηρούν τόσο Β’ όσο και Γ’ κατηγορίας βιβλία και οι οποίες έχουν καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 20/02/2012 να παραταθούν αντίστοιχα μέχρι την ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των επιχειρήσεων ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την υποχρέωση της καταχώρησης και της αξίας αυτής.

Έχουμε όμως το καθήκον να μνημονεύσουμε ακόμη έναν παράγοντα που αποτελεί μέρος του προβλήματος, τον οποίο θέσαμε υπ’ όψιν σας κατ’ επανάληψη αλλά χωρίς, μέχρι στιγμής, την εξεύρεση κάποιας λύσης από την πλευρά σας που θα διευκόλυνε τον Κλάδο που στηρίζει τα Δημόσια Έσοδα.
 
Η κοινά αποδεκτή ΑΔΥΝΑΜΙΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας των πελατών μας να εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ΚΑΙ προς τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς οδηγούν τους Συναδέλφους, εδώ και μήνες, σε μείωση του προσωπικού τους καθώς αδυνατούν να χρηματοδοτούν πλέον τις «υποχρεώσεις» των πελατών τους.

Επομένως οι διαθέσιμες ανθρωποώρες που μπορούν ΚΑΙ να καλύπτονται οικονομικά έχουν περιορισθεί δραματικά παρά την θέλησή μας γιατί απλά είναι αδύνατον και σίγουρα άδικο, παράνομο ή μη ηθικό να υποχρεώνεις τον οιονδήποτε να προσφέρει την εργασία του χωρίς καμία αμοιβή ή μισθό.
 
Με εκτίμηση
 
Για το Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 


Πανίδης Αβραάμ Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο