Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Φορολογική διημερίδα από την Ένωση Αποφοίτων Οικον. Πανεπιστημίου Αθηνών

EΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΕΕ)

Αθήνα 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει φορολογική διημερίδα με θέμα:

α) Φορολογία εισοδήματος Προσωπικών Εταιριών
β) Φορολογία εισοδήματος A.E και ΕΠΕ

Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει διημερίδα με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην φορολογία προσωπικών εταιριών, και την φορολογία νομικών προσώπων (Α.Ε και Ε.Π.Ε).

Η πρώτη εκδήλωση που αφορά την φορολογία προσωπικών εταιριών, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα από 17:00 έως 22:00.

Η δεύτερη εκδήλωση που αφορά την φορολογία Α.Ε και Ε.Π.Ε, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Πέμπτη από 17:00 έως 22:00.

Ο κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.), μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στο φορολογικό τομέα.

Ο κύριος εισηγητής της διημερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η διημερίδα απευθύνεται σε λογιστές, Φοροτεχνικούς, σε στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε, καθώς και σε φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που θα αφορούν το θέμα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στους κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο, 210 33 11 310- 6947303890 και Παναγιώτη Οικονόμου, 693 60 58 111
Μέσω email στο [email protected]

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την 'Ένωση Αποφοίτων από το site μας:
www.auebalumni.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο