Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Ενημέρωση ΔΕΝ σταματάει ποτέ. Συνεργασία TaxHeaven.gr – PROSVASIS ΑΕΒΕ

Συνεργασία TaxHeaven.gr – PROSVASIS ΑΕΒΕ Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των λογιστών – φοροτεχνικών.

Η Ενημέρωση ΔΕΝ σταματάει ποτέ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η PROSVASIS A.E.B.E. ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με την ενημερωτική – λογιστική ιστοσελίδα TaxHeaven.gr από τις 4/4/06.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα σε όλους εσάς που εργάζεστε χρησιμοποιώντας τα λογιστικά προγράμματα της PROSVASIS A.E.B.E. και είσαστε συνδρομητές στο περιοδικό "λογιστική prosvasis".

Για αρχή, οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" θα λαμβάνουν το News Letter του TaxHeaven και την ενημέρωση για τις υποχρεώσεις απευθείας από το site του TaxHeaven στο e-mail τους.

Ειδικότερα:

α) Το Ενημερωτικό αυτό Email περιλαμβάνει ενδεικτικά:

 • Νέες αποφάσεις, νόμους, εγκυκλίους των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας της ΥΠΕΕ, της ΓΓΠΣ , αλλά και άλλων υπουργείων που αφορούν το λογιστικό - οικονομικό κλάδο.
 • Νέα – ειδήσεις από τον οικονομικό Τύπο και όχι μόνο.
 • Ανακοινώσεις και αποφάσεις Ασφαλιστικών Ταμείων (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΟΓΑ-ΤΑΕ κλ.π).
 • Ανακοινώσεις Επίκαιρων Σεμιναρίων από όλους τους γνωστούς εισηγητές του χώρου
 • Νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
 • ¶ρθρα – θέματα και συζητήσεις από το μεγαλύτερο Forum Λογιστών στην Ελλάδα.

 β) Ένα καθημερινό mail από το οποίο θα μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα για όλες τις προθεσμίες των υποχρεώσεων του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Επίσης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" θα λάβουν αυτόματα τα username και τα password τους, καθώς και οδηγίες πλοήγησης, για συμμετοχή στη μεγαλύτερη Κοινότητα Λογιστών στο Διαδίκτυο, η οποία ήδη αριθμεί πάνω από 3.500 μέλη .

Πιστεύοντας ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερο οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis", αλλά και επιπλέον όλοι οι συνεργαζόμενοι με την PROSVASIS A.E.B.E., είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα εγκαίνια αυτής της συνεργασίας.

Παρακαλούμε οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" να μας αποστείλουν τα e-mail τους (όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει), όπως και το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον Α.Φ.Μ. τους στο: [email protected] για να λαμβάνουν το συντομότερο την ανωτέρω ενημέρωση.

Για την PROSVASIS A.E.B.E.

Θάνος Αλαφογιάννης                Χάρης Τσοχαντάρης                   Απόστολος ΑλωνιάτηςProsvasis A.E.B.E. - Μ.Γεδεών 2-4 & Μεσογείων 185, 11525 Ν.Ψυχικό, τηλ.: 210-3322700, fax: 210-3322799, e-mail: [email protected]

Prosvasis Βορείου Ελλάδος: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, τηλ:2310-533737, fax:2310-533793, e-mail:Salonika@Prosvasis.Net
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο