Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Έτοιμη προς διάθεση η νέα έκδοση Express Φ.Π.Α. ver( 2.57 ) και Express ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ver (2.18 )

Στην νέα έκδοση ΦΠΑ περιέχονται μεταξύ άλλων και η νέα ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠΑ , δυνατότητες αποστολής των εντύπων ( Ε3,Ε5,Φ.01-010 ) στο TaxisNet

Στην νέα έκδοση ΦΠΑ ver ( 2.57 ) περιέχονται μεταξύ άλλων και η νέα Εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ , δυνατότητες αποστολής των φορολογικών εντύπων ( Ε3,Ε5,Φ.01-010 )  στο TaxisNet.
Επίσης προστέθηκαν νέες δυνατότητες και στην εφαρμογή Express ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ver ( 2.18 ).  Για περισσότερες πληροφορίες ενημέρωσης επιλέξτε την ενότητα "Προιόντα" ενώ για την αναβάθμιση της εφαρμογής σας επιλέξτε εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS_b | Φεβρουαρίου 6, 2012 9:24 μ.μ. | Reply
Επιτέλους αυτό περιμέναμε. Συγχαρητήρια.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο