Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Nέα παρέμβαση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

Παρεμβάσεις στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο αναμένεται να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των δόσεων ύστερα από τις αντιρρήσεις που έχει εκφράσει η τρόικα για το θέμα αυτό.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» το Υπουργείο Οικονομικών πρόκειται να προχωρήσει σε μείωση των δόσεων που προβλέπει η ρύθμιση, σε 24 από 60, προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός για το ζήτημα αυτό.

Στη διάταξη που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών θα προβλέπεται ακόμη η δυνατότητα ο αριθμός των δόσεων να αυξηθεί στις 48 για τους οφειλέτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εξοφλήσουν το χρέος τους σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα

Σημειώνεται ότι στο 10σέλιδο υπόμνημα της τρόικας προς την κυβέρνηση, με τα μέτρα που πρέπει να υιοθετηθούν για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης της χώρας, ζητούνταν η απόσυρση των ρυθμίσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και προς τα ασφαλιστικά ταμεία.Πηγή: www.express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο