Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Αθήνα, Βόλο και Λάρισα

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του για τη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση Οικονομολόγων και Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα για το μήνα Φεβρουάριο 2012 σεμινάρια στη θεματική ενότητα:

Εργατικά-Ασφαλιστικά-Μισθολογικά Θέματα

Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 25 διδακτικές ώρες (5 ημέρες) και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, των οποίων οι Άδειες είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης Αίτησης. Για τους δικαιούχους δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Ο τελικός αριθμός των σεμιναρίων θα καθοριστεί από το πλήθος των αιτήσεων σε συνδυασμό με την πρόβλεψη του ετήσιου Προγραμματισμού Επιμόρφωσης του ΟΕΕ. Η κατανομή των συμμετεχόντων σε αυτά, θα γίνει βάσει της σειράς προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων.

Ημερομηνία Έναρξης του 1ου σεμιναρίου είναι η Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με Εισηγητή τον κ. Π. Ραπανάκη, Οικονομολόγο-Εργασιακό Σύμβουλο.

Για τις ημερομηνίες των επόμενων σεμιναρίων θα ακολουθήσει ενημέρωση των συμμετεχόντων μετά τη συλλογή των αιτήσεων.
Έντυπο Αίτησης διατίθεται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12–14. 4ος όροφος) και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος) από τη Δευτέρα 6/2/2012, ώρες 08.30-14.00.

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο χωρίς εξουσιοδότηση.

Κάθε άτομο μπορεί να καταθέσει μέχρι τρεις (3) συνολικά αιτήσεις.

Για τήρηση της σειράς προτεραιότητας αιτήσεις μέσω email/fax δεν γίνονται δεκτές. Κατ’ εξαίρεση έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την υπηρεσία, μπορεί για σοβαρό αιτιολογημένο λόγο να γίνει δεκτή αίτηση με fax.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με Αριθμό Πρωτοκόλλου βάσει της ημερομηνίας κατάθεσης αίτησης.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν χωρίς απουσίες

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 2105203922.Σεμινάριο στο Βόλο με θέμα: «Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων – Πρόσφατες Αλλαγές»


Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στο Βόλο, ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα :«Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων – Πρόσφατες Αλλαγές», το Σάββατο 11/2/2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΚΥΨΕΛΗ (Αγίου Νικολάου 1, Βόλος).

Ώρες διεξαγωγής : 09:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Το σεμινάριο διατίθεται Δωρεάν στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2410 531422.Σεμινάριο με θέμα : «Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων – Πρόσφατες Ρυθμίσεις» στη Λάρισα


Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων μελών του Ο.Ε.Ε. και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Λάρισα, τη  Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ενημερωτικό στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE (Αλ. Παπαναστασίου 19, Λάρισα)

Ώρα Έναρξης : 18:00

Το σεμινάριο διατίθεται Δωρεάν στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2410 531422.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο