Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Χειροπέδες» σε διευθύνοντα σύμβουλο ΔΕΚΟ για χρέη προς το δημόσιο.

«Χειροπέδες» σε διευθύνοντα σύμβουλο ΔΕΚΟ για χρέη προς το δημόσιο.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται επικεφαλής ΔΕΚΟ για οφειλές στο Δημόσιο με το συνολικό ποσό φτάνει τα 84 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο ευρώ αφορά μη καταβολή ΦΠΑ

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται επικεφαλής ΔΕΚΟ για οφειλές στο Δημόσιο με το συνολικό ποσό φτάνει τα 84 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο ευρώ αφορά μη καταβολή ΦΠΑ.

Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κατά το χρονικό διάστημα από 12-12-2011 έως 31-1-2012 εδόθησαν στις διωκτικές αρχές (Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, Τμήματα Ασφαλείας, Περιφερειακές Διευθύνσεις Σ.Δ.Ο.Ε.) συνολικά 492 παραγγελίες προς σύλληψη οφειλετών χρεών προς το Δημόσιο καθώς και υπαιτίων τελέσεως αυτοφώρων εγκλημάτων φοροδιαφυγής.


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο