Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το νέο TaxHeaven είναι πλέον γεγονός.


Το νέο TaxHeaven είναι πλέον γεγονός.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε για την TaxHeaven πιστεύουμε πως το καλύτερο είναι πάντα εχθρός του καλού, γι αυτό συνεχώς προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας.
Από την Κυριακή 29.1.2012, ο κόμβος του TaxHeaven άλλαξε εμφάνιση. Πλήρως ανανεωμένος, ευανάγνωστος, με ομαδοποιημένες πληροφορίες και νέες δυνατότητες, ήρθε να καλύψει όλες τις ανάγκες ενημέρωσης των συναδέλφων λογιστών – φοροτεχνικών   
Το μεράκι και η εμπειρία ετών στο χώρο της εξειδικευμένης οικονομικής και φορολογικής ενημέρωσης μετουσιώθηκε στον νέο χρηστικό κόμβο, που αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο.
Για να απαριθμήσουμε όλες τις αλλαγές θα χρειαζόμασταν ένα ολόκληρο βιβλίο, γι΄αυτό  θα  παραθέσουμε μερικές από τις βασικές νέες δυνατότητες και καινοτομικές λειτουργίες.


- Αναβαθμίστηκε όλη η τεχνολογική υποδομή του κόμβου. Δύο νέοι υπερσύγχρονοι server φιλοξενούν πλέον τον κόμβο.
- Άλλαξε ολόκληρη η δομή και η λειτουργία της κεντρικής σελίδας.
- Προστέθηκε σταθερή μπάρα (toolbar) στο επάνω μέρος της κάθε σελίδας για να έχετε πάντα στο προσκήνιο τις απαραίτητες επιλογές.
- Ταχύτερη και ακριβέστερη αναζήτηση στον κόμβο.
- Επιλογή ταξινόμησης σε παλαιότερα/νεότερα αποτελέσματα
- Φίλτρα άμεσης ταξινόμησης ανά κατηγορία πληροφορίας ή ανά έτος στα αποτελέσματα της κάθε αναζήτησης
- Αναζήτηση μόνο σε τίτλο για συρρίκνωση των αποτελεσμάτων όταν αναζητούμε νόμο ή απόφαση αναγράφοντας το νούμερο της απόφασης ή του νόμου.
- Σχόλια και ερωτήσεις σε αποφάσεις και εγκυκλίους
- Αναζήτηση μέσα στο κείμενο κάθε απόφασης για οποιαδήποτε λέξη ή φράση.
- Εύκολος και χρηστικός πλοηγός άρθρων σε κάθε νόμο.
- Σε κάθε κωδικοποιημένο νόμο προστέθηκε η δυνατότητα να βλέπουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει από τις τελευταίες 6 κωδικοποιήσεις
- Δυνατότητα προβολής ιστορικότητας (τρίμηνο, εξάμηνο, έτος κ.λπ.) όλων των σχετικών αποφάσεων/ άρθρων/εγγράφων/νομολογίας, σε όλους του κωδικοποιημένους νόμους.
- Σύγκριση όλων των κωδικοποιημένων διατάξεων των νόμων σε δύο παράθυρα με αυτόματη υπογράμμιση των αλλαγών (ποιο κείμενο αφαιρέθηκε - ποιο κείμενο προστέθηκε)
- Προστέθηκαν νέα κανάλια rss καθώς και κανάλια ειδικά για ανάγνωση από κινητά τηλέφωνα.
- Υπάρχουν επίσης νέες υπηρεσίες και σελίδες τις οποίες θα μπορείτε να δείτε τις επόμενες εβδομάδες. Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή TaxHeaven  desktop alert έχει αναβαθμιστεί  και είναι ήδη διαθέσιμη στον κόμβο. Όσοι επιθυμούν να κατεβάσουν την νέα εφαρμογή TaxHeaven desktop alert μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.taxheaven.gr/pages/desktop

Οι χρήστες της παλαιάς εφαρμογής θα πρέπει να την απεγκαταστήσουν και να εγκαταστήσουν την νέα εφαρμογή.
Επίσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν στον κόμβο αναλυτικά video με οδηγίες χρήσης για ολόκληρο τον κόμβο για τη διευκόλυνση τόσο των συνδρομητών όσο και των απλών μελών. 


Επειδή όλες οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις έχουν και το τίμημά τους, σας ενημερώνουμε ότι ο νέος κόμβος δε θα είναι πλέον προσβάσιμος μέσω των πλοηγών interent explorer 6 και 7. Οι καινοτομίες και οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει ο κόμβος δεν επιτρέπουν την προβολή του από παρωχημένους κατά κοινή αποδοχή πλοηγούς, γι αυτό και σας συνιστούμε την αναβάθμιση των πλοηγών σας προκειμένου να μπορέσετε να δείτε τα περιεχόμενα του κόμβου.
Τυχόν επιμέρους προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν θα λυθούν τις προσεχείς ημέρες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή παρατήρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του κόμβου στο τηλέφωνο 210-8223705.  


Επιστημονική ομάδα TaxHeaven
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vedro | Ιανουαρίου 31, 2012 4:50 μ.μ. | Reply
καντε και μια εφαρμογη για iphone.....
image description gus | Ιανουαρίου 31, 2012 7:53 μ.μ. | Reply
Σύντομα
image description Nicolas | Φεβρουαρίου 10, 2012 6:06 μ.μ. | Reply
Μάλλον έχει προτεραιότητα το ANDROID
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο