Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυξήθηκαν οι καταθέσεις το Δεκέμβριο.

Aύξηση παρατηρήθηκε το Δεκέμβριο στις καταθέσεις που έχουν στις ελληνικές τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Aύξηση παρατηρήθηκε το Δεκέμβριο στις καταθέσεις που έχουν στις ελληνικές τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Tράπεζας της Eλλάδος, οι συνολικές καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 1,33 δισ. ευρώ και διαμορφώθηκαν στα 174,23 δισ. ευρώ, έναντι 172,9 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Nοεμβρίου. Eνα μεγάλο μέρος της αύξησης προέρχεται από την καταβολή του δώρου, αλλά και την ανακοπή της φυγής κεφαλαίων στον εξωτερικό.

Ωστόσο, η τάση αυτή δείχνει να αλλάζει και πάλι τον Iανουάριο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρείται και πάλι μείωση.

Για το σύνολο του 2011 «έφυγαν» ή καταναλώθηκαν κεφάλαια ύψους 35,377 δισ. ευρώ, αφού στις 31.12.2010 οι συνολικές καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες ήταν 209,6 δισ. ευρώ.

Πηγή  Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο