Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σεμινάριο από την PwC: Λογιστική για νέους λογιστές

50% έκπτωση σε ανέργους:
Σεμινάριο Λογιστικής από την PwC  

2 Φεβρουαρίου 2012 αρχίζει το σεμινάριο «Λογιστική για Νέους Λογιστές» με διάρκεια 250 ωρών.   

Το πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί στο ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%).

Ειδικά για ανέργους, σύμφωνα με το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της PwC, προβλέπεται έκπτωση 50% (Τελική τιμή 1.500€). Όποιος/α από τους άνεργους συμμετέχοντες λάβει την πρώτη θέση στις εξετάσεις του προγράμματος, θα του/της επιστραφεί το ποσό της συμμετοχής του.

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Στελεχών επιχειρήσεων, Οργανισμών, Ελεύθερων Επαγγελματιών) που επιθυμούν να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τα πολύπλοκα και δυσχερή λογιστικά γεγονότα.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την παρουσίαση των Λογιστικών θεμάτων με την πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση του Λογιστικού Κυκλώματος, με την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων στο πολύπλοκο μηχανογραφικό περιβάλλον λειτουργίας του λογιστηρίου, καθώς από την πρώτη ημέρα έναρξης του σεμιναρίου εξασκούνται, με την επίβλεψη των έμπειρων εισηγητών, στην κατάρτιση λογιστικών εγγραφών και την καταχώρησή τους σε ειδικό πρόγραμμα (ERP).

Απευθύνεται σε πτυχιούχους Οικονομολογικών σχολών και σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν και να σταδιοδρομήσουν σε λογιστήρια επιχειρήσεων και οργανισμών.

Αντικείμενα - Περιεχόμενα του προγράμματος:

• Αναλυτική παρουσίαση του Ελληνικού Γενικού Λογιστικού Σχεδίου (Π.Δ. 1123/1980) και των λογαριασμών που ορίζει. Εγγραφές Γενικής Λογιστικής
• Λογιστικό Κύκλωμα Αποθεμάτων - Πελατών - Επισφαλών Πελατών και σχηματισμού των σχετικών προβλέψεων
• Λογιστική Εταιρειών (Ομόρρυθμη, Ετερόρρυθμη, ΕΠΕ, Α.Ε)
• Εργασίες Τέλους χρήσης (Αποσβέσεις, Προβλέψεις, Αποτιμήσεις, Μεταβατικοί Λογαριασμοί κλπ)
• Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις (Ισολογισμός, Αποτελέσματα Χρήσης, Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων, Προσάρτημα, Γενική Εκμετάλλευση κ.λ.π.)
• Διατάξεις ΚΒΣ (Π.Δ. 186/1992) για τήρηση βιβλίων και έκδοση στοιχείων. Μηχανογραφική τήρηση βιβλίων και έκδοση στοιχείων. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
• Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος. Λογιστική Φόρου Εισοδήματος.
• Η Λογιστική του ΦΠΑ και οι σχετικές δηλώσεις (Περιοδικές, Εκκαθαριστική, INTRASTAT, LISTING)
• Θέματα μισθοδοσίας και ασφαλιστικής νομοθεσίας (ΙΚΑ)
• Δημοσίευση Οικονομικών καταστάσεων - Έγγραφα προς την αρμόδια Περιφέρεια (Νομαρχία)
• Πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων στις εισηγούμενες ενότητες σε συνθήκες και περιβάλλον Λογιστηρίου
•  Αγγλική Ορολογία

Διάρκεια: 270 εκπαιδευτικές ώρες, 
Λήξη προγράμματος : Ιούνιος 2012  

Κόστος Συμμετοχής: Για εταιρείες 3.500€ / Για ιδιώτες 3.000€

Πληροφορίες συμμετοχής:  www.pwctraining.gr, τηλ.: 210-6899000

Τα μαθήματα των σεμιναρίων γίνονται απογευματινές ώρες στο εκπαιδευτικό κέντρο της PwC στο Χαλάνδρι επί της Λεωφόρου Κηφισίας 260 – 262 (Είσοδος από οδό Κόδρου).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο