Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ το Σαββάτο 8Απριλίου

Το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ έως 14:00μ.μ θα διεξαχθεί επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με θέματα Φορολογίας εισοδήματος Φυσικών και νομικών προσώπων, ΦΠΑ στα ακίνητα .....


Το Σάββατο  8 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ έως 14:00μ.μ θα διεξαχθεί επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με υποστηρικτή την εταιρεία UNION programming group.


θέματα

1.Ειδικά Φορολογικά θέματα Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Εισηγητές :

  • Ευάγγελος Αμπελιιώτης Φοροτεχνικός,
  • Μίαρης Θρασύβουλος Φοροτεχνικός


2. Ο ΦΠΑ στα ακίνητα, ανάλυση αποφάσεων και εγκυκλίων.

Εισηγητές:

  • Ευάγγελος Αμπελιώτης
  • Ορέστης Σειμένης
     


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Ε-MAIL  [email protected]
                                        Kος ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 6945777398
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CENTRAL
ΡΗΓΑ ΠΑΛΑΜΙΔΟΥ 3(ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
 
ΦΙΛΙΚΑ UNION
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο