Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Καψής: Δεν υπάρχει θέμα αύξησης των αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα

27 Ιανουάριου 2012 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης στις αντικειμενικές αξίες καθώς και η λήψη πρόσθετων φορολογικών μέτρων σύμφωνα με το υπόμνημα της τρόικας για το δάνειο των 130 δισ. ευρώ παρείχε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.
«Δεν τίθεται θέμα αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ούτε νέα φορολογικά μέτρα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαίωσε ωστόσο ότι έχει τεθεί το θέμα του εξορθολογισμού και των απολύσεων στο Δημόσιο τομέα.

Ο κ. Καψής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει προσωπικά ο πρωθυπουργός το θέμα των μισθών και γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει επικοινωνία του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία με το PSI και το προ- μνημόνιο. Σε ερώτηση εάν θα ζητηθούν έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων, ο κ. Παντελής Καψής απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δε μας απασχολούν οι διαβεβαιώσεις αλλά η ουσία».

«Είχαμε την ελπίδα ότι τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν θα έλεγαν ΟΧΙ στις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας. Αλλά δυστυχώς λένε περισσότερα ΝΑΙ», σχολίασε από την πλευρά του ο ΓΓ της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.



Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης