Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έρχεται καταιγίδα νέων μέτρων ύψους 13 δισ. ευρώ.

Αποφασίσθηκαν στην κυβερνητική σύσκεψη.

Ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα η διευρυμένη κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, με αντικείμενο το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.
 
Στην σύσκεψη μετείχαν οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Τάσος Γιαννίτσης, Δημήτρης Ρέππας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μάκης Βορίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Χρήστος Παπουτσής και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Ζαννιάς.
 
Ο πρωθυπουργός παρουσίασε στους υπουργούς κείμενο γενικών αρχών ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που διεξάγει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα τα προαπαιτούμενα που έχουν τεθεί από την τρόικα για την εκταμίευση των 30 δισ. ευρώ του PSI και την συνομολόγηση της νέας δανειακής σύμβασης.
 
Στο επίκεντρο τέθηκα τα εργασιακά θέματα, το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων, οι συγχωνεύσεις οργανισμών, ζητήματα που αφορούν στην Δικαιοσύνη, φορολογικά ζητήματα, ζητήματα για αναθέσεις και προμήθειες δημοσίων έργων, κ.α.. Μεταξύ άλλων τέθηκε ζήτημα άμεσης αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κατά 25%.
 
Τα νέα μέτρα συνολικού ύψους 12,5 -13 δισ. ευρώ μέχρι το 2012 αναμένεται να οριστικοποιηθούν σε συνάντηση του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με την τρόικα αύριο ή το Σάββατο το πρωί.


Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο