Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν πέρασε τελικά το άρθρο για τα φαρμακεία του κ. Λοβέρδου

Διαρροές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επιφύλαξε η ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Η ρύθμιση του Υπουργείου Υγείας που απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν ή να ψηφίσουν «παρών» επί της διάταξης.

Τεράστιο θέμα εγείρεται και από την καταψήφιση από πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρθρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν -μεταξύ άλλων- την απελευθέρωση τους επαγγέλματος των δικηγόρων, το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου αλλά και περικοπή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για όσους παίρνουν σύνταξη και είναι κάτω των 60 ετών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επέμεινε στη ρύθμιση για το ωράριο των φαρμακείων παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αριστεράς, των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση αλλά και μετά τη σχετική προτροπή και του Προέδρου της Βουλης, με αποτέλεσμα κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε επί του επίμαχου άρθρου, εκτός από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισε και ο ΛΑΟΣ ενώ η ΝΔ ψήφισε «παρών» ενώ δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ή ψήφισαν «παρών» στη ρύθμιση.

Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν τη ρύθμιση για την απελεύθερωση του ωραρίου των φαρμακείων είναι οι βουλευτές Τσώνης Νίκος, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάνος Μπεγλίτης, Δημήτρης Παπουτσής και Κώστας Στασινός.

Ενώ μεταξύ αυτών που ψήφισαν «παρών» είναι οι βουλευτές Λούκα Κατσέλη, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννης Βούρος , Λάμπρος Μίχος , Κατερίνα Περλεπέ, Χαρά Κεφαλίδου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μαρία Σκραφνάκη, Δημήτρης Βαρβαρήγος, Γιάννης Αμοιρίδης, Χάρης Καστανίδης, Θανάσης Κατσούρας, Χρύσα Αράπογλου, Ευά Καϊλη, Βασίλης Γερανίδης .

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description internet | Ιανουαρίου 25, 2012 8:20 π.μ. | Reply
Στο μνημονιο δεν ηξεραν να ψηφισουν παρον.. Τωρα μας λενε οτι δεν το ειχαν διαβασει.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο