Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εως τις 13 Φεβρουαρίου η επίσημη προσφορά για το PSI

Παράταση 20 ημερών για την τελική συμφωνία για το κούρεμα

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου η επίσημη προσφορά προς τους ιδιώτες, δηλώνουν συνεργάτες του Ε. Βενιζέλου.


 Ιδιαίτερα σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, με αποτέλεσμα η τελική λύση και πρόταση προς τους ιδιώτες ομολογιούχους να μετατίθεται για έως τις 13 Φεβρουαρίου. Αυτό δηλώνουν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Eurogroup και προσθέτουν ότι η συζήτηση για το PSI και το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική.
“Η ολοκλήρωση του PSI συνδέεται βεβαίως με την πρόοδο που πρέπει να επιτευχθεί ως προς το νέο πρόγραμμα”, τονίζουν οι ίδιες πηγές. Η συνεδρίαση εστιάζεται, όπως υποστηρίζουν, στις δύο νέες συνθήκες για το δημοσιονομικό σύμφωνο και το ESM.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο