Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ράιχενμπαχ: Μειώστε άμεσα τους μισθούς

Σαφές μήνυμα του επικεφαλής της Task Force για περικοπές και ψαλίδι στoυς μισθούς του ιδιωτικού τομέα

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων είναι σε εξέλιξη, για το θέμα του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ο επικεφαλής στης Task Force για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
 
Απατώντας σε ερωτήσεις μελών του ΕΒΕΑ ,ο κ. Ράιχενμπαργκ υποστήριξε πως το εργατικό κόστος στη χώρα μας αυξήθηκε τα δύο πρώτα χρόνια της ύφεσης, προσθέτοντας ότι “το μοναδιαίο εργατικό κόστος πρέπει να μειωθεί τα επόμενα χρόνια γιατί αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη και στους μισθούς. Αν αυξηθούν οι μισθοί τότε θα υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας”, ολοκλήρωσε την παρέμβαση του ο εκπρόσωπος Κομισιόν.
 
Νεκτάριος Νώτης

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο