Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

IIF: Συνεχίζονται σήμερα οι συζητήσεις για το κούρεμα.

Τι λέει η ανακοίνωση του IIF που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση του Τσαρλς Νταλλάρα με τον Λουκά Παπαδήμο.

Το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF) επιβεβαίωσε πως αύριο θα επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για το PSI.
 
 
«Οι συμπρόεδροι της συντονιστικής επιτροπής των ιδιωτών επενδυτών-δανειστών της Ελλάδας ο κ. Τσαρλς Νταλλάρα Διευθύνων Σύμβουλος του IIF, και ο κ. Ζαν Λεμιέρ Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της BNP Paribas, δήλωσαν ότι οι συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές έχουν ξαναρχίσει. Μια μακρά συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμου και με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αύριο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο