Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εξετάζεται να απαλειφθούν δόσεις ληξιπρόθεσμων χρεών.

Δεν αποκλείεται ρύθμιση για τις οφειλές επιχειρηματιών προς το Δημοσιο.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ακόμα και να απαλειφθούν κάποιες δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο από επιχειρηματίες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου, σχολιάζοντας επιμέρους ενστάσεις βουλευτών όλων των κομμάτων σχετικά με τις διευκολύνσεις και τις ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο, ανέφερε ότι στο πλαίσιο μία εξισορροπητικής πολιτικής, το υπουργείο εξετάζει είτε την αύξηση των δόσεων είτε ακόμα και την απαλοιφή μέρους τους.

«Θεωρώ ότι και τις δύο περιπτώσεις πρέπει να τις δούμε και να τις συμπεριλάβουμε στο νομοσχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, διευκρίνισε ότι οι ιδιωτικές εταιρίες είτε είναι δικηγορικές είτε μεγάλες ελεγκτικές, δεν θα εισπράττουν οφειλές προς το Δημόσιο, δηλώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απεμποληθεί το δικαίωμα του Δημοσίου να εισπράττει οφειλές.


Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο